E, računi...
Ponesoh ja pre neki dan 8 (osam) računa - četiri iz starog stana i četiri iz ove kuće gde već stigoše računi, a mi se ni uselili nismo kako valja...
Jedva me pokriva 20 000.Odem ja u moju banku, a ona ljubazna tetami lepo kaže da je provizija za svaki račun po 40 dinara, a ja ih imam osam komada... Kad je nisam
Izašla sam iz banke, uz pažljive poglede čuvara i ostalih teta, pošto sam vrlo tiho i fino joj odgovorila i otišla u poštu i platila bez tih provizija...
![]()

mi lepo kaže da je provizija za svaki račun po 40 dinara, a ja ih imam osam komada... Kad je nisam
Izašla sam iz banke, uz pažljive poglede čuvara i ostalih teta, pošto sam vrlo tiho i fino joj odgovorila i otišla u poštu i platila bez tih provizija...
Citat
Uz silne mobilne uspijemo mama i ja nabaciti još 40-ak eura fixnog 
a mene oči bole od te prigušene svjetlosti.
Većina sijalica u stanu mi je od 100 vati...kad je bal ...

jbg..... dete mora da jede a od drzzave kradu shakom i kapom oni koji i ne znaju koliko imaju, tak da moji na silu placheni rachuni neche mnogo da joj pomognu. kad mi dinkich nadje posao s redovnim primanjima neche ni rachuni da kasne....

da sve platim, ili da za sve uplatim bar deo, pa onda ostatak vučem, plaćam kamatu na kamatu... i tako. Sve teže mi je da ih plaćam, i iskreno ne znam dokle ću moći ovako, dok ne popadamo i pocrkamo verovatno.