Тиме што сам цар.
Тиме што сам цар.
За землю родную не на жизнь а на смерть
Воевал с врагами Володимир князь
Многая лета
Многая лета
Многая лета
Русской земле
Kad mi pričaju nešto ozbiljno a mene to ne interesira ja se počnem pravit blesav i izvodit grimase
Oni su mali ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu vie mali ali su dosta veliki da ne budu mali
Cutanjem, ignorisanjem...
A neke nerviram samom svojom pojavom, i onda namerno sto cesce prolazim pored njih...I uzivam kad osetim da bi me najradije ubile pogledom...![]()
Postojanjem.
Volim prijateljski da karam, bez obaveze da mi se uzvrati. © Maski
Obicno ljude nerviram samom pojavom...jer kako kazu izgledam arogantno,prepotentno ili naduvano,nafurano,utripovano,feneserski (danasnji izrazi mladjih generacija)....al' kad me malo bolje upoznaju shvate da sam ja u stvari jedno fino dete...)))
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
Upadam kod komšije. Nema zdravo, kako si, šta ima... Nego pravo sa vrata
- Udavio se Luis!!!
On sav u čudu
- Kako udavio? Šta je bilo?
Ja i dalje ozbiljan
- Ma ništa... juče imao koncert, pa danas izašao na plažu da uživa malo u ovom zubatom suncu
Leži on tako lepo i divi se pogledu
... i onda su došli ovi iz grinpisa (Greenpeace) i odvukli ga u more![]()
Ako želim (tj. ako mi slušanja lupetanja dosta) onda mi najlakše kada ih suočim sa time da koriste "duple aršine" ili da su sami sebi "skočili u usta".
Jako malo ljudi voli da bude suočeno sa onime što zaista jeste. Jer izgrade o sebi sliku (i počnu da veruju u nju).
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Odyebem ih u hodu sa rečenicom - nemam vremena.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Saznam sta tu neku osobu nervira i nerviram je,nema tu mudrostiako je namerno nerviranje
![]()
Primetio sam da većinu smornih ljudi eXtremno nervira kada se praviš da slabije čuješ,kada nekoliko puta moraju da ponavljaju,brzo odustanu od trabunjanja....valjda usput i oni više puta sami čuvši svoje baljezgarije shvate šta lupetaju...i da imaju više šanse da razumevanje i zaintresovanost nađu pričajući betonskom zidu...![]()
The rest...is silence.
Smirenoscu, stalozenoscu, kultirnim nacinom izrazavanja, mirnim glasom bez povisivanja tona, ne upadanjem u rec...
Pucaju samo tako![]()
Budi pametan i pravi se lud
Prosto je.
Sujetne, uobražene i narcise samo "podsetite" na ono što su ranije rekli i na tvrdnje koje su se pokazale kao pogrešne. Pošto su "nepogrešivi"...sledi prskanje.
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Mojim cuvenim kontriranjem![]()
Ironija povijesne zbilje
Neka Umre Svako Ko Mrzi Partizan