Iznenadni poljubac. (Toliko iznenadan da se pada u)
![]()
Iznenadni poljubac. (Toliko iznenadan da se pada u)
![]()
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
...blistaj... da tama nestane,
...lebdi...da se težina ne oseća,
...voli...da svet stane.
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Bezazleno dodirivanje rukama, bliskost bez muvanja i jeftinog nabacivanja
romantichno je kad me oslovljava imenom..i razvlachi dok pricha, kao shto rade valjevci..romatichna je svaka misao o njemu..
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Vrag odneo šnalu...
Kad ti donese dva džaka kupusa i jednu tamno crvenu ružu...
Secam se jedne scene...koja je meni bila...romanticna
Naisli na baricu (blatnjavu) i on da se ne bih ukaljala podigao me u narucje da me prenese preko....
Ali...kada smo je i presli, nije me spustio...vec me nosio tako citavim gradom
Ljudi su nas gledali (zacudjeno)
A on...bio u uniformi (biJo mobilisan za vreme rata...na Trendzamentu...)
p.s. Ne znam da li je od velikog znacaja da pomenem da je bio Madjar (jedini u zivotu momE).
Budi pametan i pravi se lud
.....pogled sa Tvrdjave u zagrljaju voljene osobe..![]()
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
Kada pre nego li zaspi i sklopi oci ,kaze,Volim te naj vise na svetu-i posle 32 godine braka i nezno me poljubi.
"Neprijateljima treba neprekidno oprastati, jer je to upravo ono sto ih najvise ljuti.
Prava stvar u pravom trenutku. Nije bitno što napravi već da pogodi momenat. Stoga romantika ne mora nužno biti skupa...
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
prelepo druze,mnogi se time ne mogu pohvaliti....
Zelim da se nadovezem na tvoje reci...Na limanu,kod okretista 1-ce,preko puta,nalazi se ugostiteljski objekat "Oaza"..tu je cetvrtkom i nedeljom ziva muzika,od 18-22..Ne znam da li ti je to poznato.Slucajno sam tu jednom svratio,i vidim uglavnom starija populacija nasih sugradjana...Navodno je tu i klub usamljenih...Medjutim,fascinirala me je slika nasih starijih sugradjana,bakica i dekica kako sede,drze se za ruke,povremeno ustanu otplesu koji ples,verovatno kao nekad,za vreme njihove mladosti pa zaigraju i kolce....
Stvarno sam uzivao posmatrajuci ih...Valjda covjek u poznim godinama shvati vrednost ljubavi,topline i zajednistva....
...Kad se penjes gore,obrati paznju kako se odnosis prema ljudima koji su ispod tebe,jer te iste ljude ponovo ces sresti kad budes padao dole.......