Najbolji slatkis kad sam bio mali je bilo pivo na cuculu![]()
![]()
![]()
Najbolji slatkis kad sam bio mali je bilo pivo na cuculu![]()
![]()
![]()
Kinder jaje![]()
![]()
![]()
Milka u svim oblicima i ukusima![]()
![]()
Sve vrste čokolada, sladoleda, kolača...![]()
Kad pijem ne preterivam, nit volem nit preferiram... Al mi se desi...
Svega se tako nakupi... Pa tamburama mangupi, prepreče put...
Zvalo se krompir shetjer , joj sto je to meni bilo fiiiiiiiiiiiinooooooo.
pa zatim alva , ccc , a voleo sam i negro bombone , i toblerone ma sve slatkishe![]()
![]()
![]()
Ili su slatkiši bili lepši kad sam ja bila mala ili ih ja više toliko ne volim, tek, svejedno mi je od noviteta šta ću dohvatiti u prodavnici, ne oduševljavam se više tolikoSada cenim samo kvalitetnu englesku ili belgijsku čokoladu koju donosim ili dobijam iz inostranstva, i ono što od toga nađem ovde. E tome se radujem. Ostalo mi je sve više isto ili slično (bananice izdvajam i ono što sam volela i kao mala).
E, a kad je Indijanac bio mali, sve je bilo drugačije
Čokolade Bata i Seka, Tortice, Jadro napolitanke, Životinjsko carstvo, Rum pločice, Čokoladne bananice, Benko i Kraš ekspres, Bajadere i Ledene kocke, Sladoled u loptici, Hladiša, Limunko, Cmok i Šarenko, Jafa i Kinder lada, Moto keks, Munchmallow, Domaćica i Plazma, Medeno srce, Cherry bombone, susam pločice i med koji se pakovao u tubice pa otkineš vrh i ono sve iscediš u usta
A od bombona sam pored kiki i 505 volela i one u belom omotu sa crvenim i plavim crticama, bele, pepermint, a unutra čokoladaaaaaa, pa onaj pepermint skroz ignorišem i jedva čekam da je skrckam da dođem do tečne čokolade unutra. I klasičan lilihip, onaj što je bio u obliku jezika.
Sladoled na točenje koji su prodavali na ulici najčešće šiptari. Ima jagoda, vanila i mešano.
A odrasla sam trenutak od soko štarkove radnje, pa sam specijalno ljubila i onaj rinfuz, one čokoladne draže sa lešnikom, pomorandžinom korom itd![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
kinder jaje ( i danas jos obozavam), toblerone....svaka vrsta cokolade iz svajcarske...mjam mjam mjam![]()
A kad sam bila kod babe i dede onda sam volela da jedem tu cokoladu bata i seka (mislim da se zove tako...), pa one zele bananice, a od sladoleda sam obozavala...kako se zove....mmm...a znam SNESKO!!!
A joj i torte volim da jedem! Obozavam DOBOS TORTU koju pravi moja Ujna!!!! Ili onu reformu tortu od sestre, joj kako tu volim...mjam mjam, strasno!!!
A da nekazem kakav mi odnos prema PLAZMA KEKS....samo toliko:
Kad se vracam u nemacku, imam vise PLAZME nego ista u koferu....verovatno misle na granici, da trgujem sa tim NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSIM KEKSOM SVIH VREMENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еурокрем, еурокрем и еурокрем...ах да и еурокрем!!!!![]()
Ja sam vise volela Cipiripi krem
![]()
Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.
Baklava,tufahija,tulumba,hurmasica,,,.....jooooj mogao bih ovako do sutra![]()
TO SAM JA !!!!
Cokoladice zivotinsko carstvo.......popunila sam i ja ne znam koliko albuma sa slicicama iz cokoladica
![]()
Najvise sam voljela kinder jaja![]()
Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.
Bajadere "Kraša". :Uzbidjen:
Nisam voleo životinjsko carstvo. Nisu mi se dopadale sličice.
Sećam se da sam sakupljao igračkice iz kinder jaja.
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui.
Krašev Kolumbo![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.