Ne disajne![]()
![]()
![]()
Naime, zanima me da li ste imali iskustva sa ljudima koji previse voledu da guraju svoje lepe nosice u vase lonce, ormare, krevete, indekse?Da li nekad mogu da vas izvedu iz stanja harmonije sa prirodom pitanja tipa - je l' ti nije hladno u tome ili ... kad ces da diplomiras/udas se/imas decu/nadjes decka ili ... ti izlazis svako vece ili .... opet si kupila sebi nesto novo?I tako dalje & tako blize...
Kakva je uopste vas stav prema ljudima sa ovakvim navikama?Da li ste i sami ponekad takvi?![]()

?Da li nekad mogu da vas izvedu iz stanja harmonije sa prirodom pitanja tipa - je l' ti nije hladno u tome ili ... kad ces da diplomiras/udas se/imas decu/nadjes decka ili ... ti izlazis svako vece ili .... opet si kupila sebi nesto novo?I tako dalje & tako blize...

Citat

But, imam jednu komsinicu koja sve prva zna, svaki trac, pricu, ama bas SVE
Pa i moja kuca je bila ( i idalje je ) na tapetu. Jednom mi se desli sledeca situation: Dosla ta dotica tracara kod mene ciku na kafidzonu i moja keva slucajno spomene.. u fazonu.. Vlado ima curu..
( ko da je to nes'o novo
?"

i u fazonu sam " sta te koji ... boli uvo ". 

Znaci, gospodja nije mogla da podnese pomisao da ja jednostavno NE ZNAM ko je osoba koju ona zeli onako socno da izogovara... sledeca faza je detaljno objasnjenje celog porodicnog stabla meni nepoznate osobe, ne bih li se ja eventualno setila nekog dalekog rodjaka pomenute osobe, pa da mi se sa neizmernim zadovoljstvom i sirokim osmehom na licu saopsti: "E, pa to ti je njena sestra, koja je bila udata za onog sto zivi prekoputa Rodiceve prodavnice... znas ga?... e, pa on sad ima novu zenu koju vara sa tom-i-tom, a cerka iz prvog braka mu se zabavlja sa..." 
)
Imam te disajne, stvarno... baš nedavno mi neki veliki Dr Mr otkrio devijaciju...
ooo zašto sam ponekad tako mršava?), a ja im priuštim još veće zadovoljstvo... pobrkam im imena namerno, obratim se sa nekom nebulozom, u 8 ujutru govorim "Dobro veče" & ostalo... Pa mi zvižde pod prozorom neki sa zihernadlama (ijuuuuu, a iz ONAKVE porodice 

........... Prosto dobijem zelju za
Vjerovatno posljedica nezadovoljstva sa vlastitim zivotom, bjeg od sopstvenih problema i sl. Zivi svoj zivot i pusti druge da zive je neki moto uz koji sam ja odrastao i koji i dan danas furam. Ne zanima me koliko je drugima ostalo ispita do kraja (vjerovatno manje nego meni
I mala digresija : Bash me nasmejalo kad sam chuo, na primer, da neki ljudi znaju koja mi je boja tepiha u sobi iako se ne poznajemo i nikada mi nisu u kucu ulazili...