Ne znam da li ima smisla trošiti vreme na VB, ali od onog što sam video, jako malo je opravdalo vreme provedeno za TV-om. Da li da sam nešto propustio?
Ne znam da li ima smisla trošiti vreme na VB, ali od onog što sam video, jako malo je opravdalo vreme provedeno za TV-om. Da li da sam nešto propustio?
Stvoriću svoj mali raj i u njega primiti one koji su mi već u srcu.
Sa tekvim stavom, naravno da nema smisla trošiti vreme na VIP VB.![]()
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Nisam još imala prilike da vidim da neko pije više vode od mene. I bi MuminČovek koji jede supu i zaliva svaki drugi gutljaj vodom
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Mumin je legenda. I verovali ili ne, takav kakav je u BB, takav je zapravo. Bio i ostao.
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Gledala ih malo večeras,...aaauuuuu kako mene nervira gđa.Sani Armani![]()
I may not be perfect but I'm always me
Pričao je Čanak pre dve večeri, čini mi se, o tome kako mu je stan bio ozvučen i dečko iz Crne Gore, dotle nezainteresovan, skoči i i reče "Ja bi ih sekundarno upucao". Bila sam prvo zbunjena, a kada ga je Mumin pitao šta reče, a ovaj ponovio, bilo jeludo.
Sekundarno = iste sekunde![]()
Jelena izlazi, garant![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Iiii Jelena napušta kućuu![]()
Neka jenije mi bila interesantna ni prvi put, drugi put je bila jos transparentnija
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Nije ni meni, bilo bi bzvz da je Čanak izašao![]()