Prva je završena.Nisam očekivao ovo. Jedina šansa i jedini gol. Nemam šta da prigovorim plavima, želja se videla iz aviona, ali...
Da je fer rezultat - nije. X bi bio po meri svih.
Šta očekujete dalje?![]()
Prva je završena.Nisam očekivao ovo. Jedina šansa i jedini gol. Nemam šta da prigovorim plavima, želja se videla iz aviona, ali...
Da je fer rezultat - nije. X bi bio po meri svih.
Šta očekujete dalje?![]()
-To je danasnji fudbal! Svaka sansa mora da se iskoristi. Isforsirao je Petko grobare.
-Za sledece:
Koroman i Ljuboja da zajedno drze desno zbog dizanja lopti na Zigica ( danas ni jedna takva lopta ) Zadnjih pola sata bi pustio Bastu na levo ( isti razlog ).
Odbrana sa Vidicem je sasvim druga prica.
Sredina Djordjevic i Stankovic![]()
Sa Argentinom, koji igraju prljavo, bice slobodnjaka![]()
Verujem da mozemo dalje !
Sve manje verujem da možemo dalje, ali neću zameriti našima i ako ne prodju, jer vidim da se iskreno trude, a to je najvažnije. U nekom trenutku ćemo morati prihvatiti činjenicu da su protivnici zaista bolji od nas, ma koliko želja bila jaka.Necromancer kaže:
Ipak, nadam se da nekim čudom možemo protiv Argentine. Nada umire poslednja.![]()
uzdam se u nasu "ludu" srecu, verujem u plave. ove prve utakmice su mi bas nekako.. glupo je reci:"otuzne", ne pronalazim adekvatniji izraz![]()
ajmooooooo, ajdeeeeeee
Nekako sam vise ocekivala od nasih (bar sto se rezultata tice)Holandjani nisu nista bolje igrali od nasih. Jedino - ROBBEN Arjen, koji je i postigao gol. Zao mi sto makar ne izjednacismo...
![]()
No sta je tu je. Sad, pametnije igrati u preostalim mecevima, pa nikad se ne zna.![]()
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
prvenstvo nije ni pocelo kako treba, a ja sam se vec razocarala. igrali smo prosjecno, kao i holandjani. e bas zato sto su holandjani igrali prosjecno, mi smo trebali igrati natprosjecno. bas sam ljuta i bijesna![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
-A joj !![]()
-Vidic se sam povredio na treningu, tesko da ce igrati u petak !