Moja drugarica ima veterinarsku apoteku i u njoj živi, svima nama omiljena mačka, Kukica.
Skraćeno Kuca.
Prođem ja pored apoteke juče popodne, vidim Kucu u izlogu, tamo obitava posle radnog vremena.
Čučnem pored izloga, kuckam joj noktom u staklo i zovem Kuco, kuco, a ona me ne konstatuje.
Prolazi stariji bračni par pored mene i gledaju me nekako čudno, a čovek se sagne, pomazi me po ramenu i kaže mi sažaljivo Nije to kuca, to je maca!
I odoše.
Ostala sam ko retard neki da gledam za njima![]()

Citat

Sva sreća...sve se bijelilo...curilo po mašini...pa sam je tri puta morala da restartam da prestane da pjeni.
Evo sada stan miriše na čisto, ponovo opranu zavjesu.

. Naravno, "biće plaćeno"...iako mi već duguju 2 intervencije.
) neće da "upali". Oborim je postrance i stavim odozgo napajanje koje sam, samo radi probe, izvadio iz druge mašine. "Kresnu" od treći put
. Iskoristim to vreme da poskidam "bube" i nešto virusa (normalno i da oporavim butovanje jer je od silnih ranijih restartovanja zbog oslabelog napajanja "prsko")...i dok je skenirao odem po novo napajanje smatrajući da sam još i dobro prošao..
. Iako jako dobro znam da soket 754 je nešto gde je bar pola ploča "poginulo"..pokušam da vidim šta se još može. Skinem sve, da bih zamenio 3 "naduvana" elektrolita iz ispravljačke grane. Zamenim (oči su mi ispale), sve vratim i povežem...i JOCK. Sa bilo kojim napajanjem, sa memorijom ili bez nje, sa posebnom grafičkom (bila integrisana) ali nema ni pištanja, ni slike na monitoru (a ventilatori se vrte).
! I koji sam moj se hebavao menjajući elektrolite...kada je ploča "kaput" (kao i velika većina sličnih) ? E tako...malo sam se "isplakao" svima vama (da vam ne padne na pamet da se bavite ovim poslom)
.