Ovo je samo jedan od pokazatelja na kom nam je mestu kultura... Ne verujem da je cena karte jedan od razloga zašto su bioskopi i pozorišta prazni... Ako zađemo po gradu videćemo da su u isto vreme kafići prepuni... Ako se obrne par tura za veče ( a obrne se), to onda nije znak da se nema novca za kartu, nego da nas pomenuti kulturni sadržaji ne interesuju... U tome se potpuno slažem sa Jerowen da tu neko ne radi dobro svoj posao... Ne postoje reči koje mogu opisati koliko mi je žao što se moj grad srozava na kulturno dno...

) bioskopa u jednom vojvođanskom gradu. U tom periodu sam upoznao niz filmskih radnika, režisera, producenata, glumaca, ali i neke od direktora bioskopa, centara kulture ili sličnih ustanova koje su obavljale prikazavinja filmova...

Tebi koja praviš sjajan izbor onoga što gledaš će biti potpuno jasno o čemu govorim kada kažem da mi je žao onih koji ovde odrastaju bez kvalitetnih filmova na velikom platnu. Ista ta "deca" su odrastala uz rat uživo, roditelje bez posla, sebe bez morskih ljubavi i td. i itd... Bioskop bi, da ima sluha, mogao bar delić svega što nedostaje da nadoknadi i da bude neka vrsta utočišta bar na dva sata nedeljno.