Hehh, poslužiše Meri Cetinić i Oliver Dragojević da udenem dobar naslovDobro, nije baš samo more i bazeni su u priči
Ajd' sad da čujem ko od vas redovno zapiškuje Jadran ili neke druge vode i iz kog razloga?
Meni se desilo par puta, nikad u bazenu doduše, iako znam da sam se nagutala ko zna čije, ali sam tada bila jako daleko od obale i bilo je ili da pustim yellow spring (
) ili da explodiram u najsitnije komade. Da mi nije skroz bezveze da piškim tamo gde plivam, ronjam etc. (i tamo gde ima još onih koji to isto rade) mogao bi se ovaj osećaj svrstati u one retke pri kojima doživljavate nirvanu. Ej, nekad tačno po facama mogu da ocenim pišače dok su u vodi
![]()
Ono što mi je u celoj priči hard core, su oni roditelji koji decu opušteno pošalju u plićak (kad im se dete obrati sa "bešika" problemom), jer ih sad baš mrzi da ustanu sa dušeka, ostave novine i malo se prošetaju, iako dete nema naviku da piški u more. I onda vidiš scenu, dete tapka do vode, skida kupaće do kolena i piški po vodi koja mu je do članaka, jer ne kapira da treba da uđe do struka, ili svejedno šta mu tu nije jasno...![]()
Mali od 'ladnog oružja nema šanse to da uradi. A nikad nismo pričali na tu temu... dečko jednostavno istrči, još i dok je manji bio, u sred neke lude igre, spusti onaj šlauf i trči na kraj plaže da piški iza nekog zidića ili u klonju od kafića, ako ga ima u blizini, zatim se u povratku zatrči nazad, zaboravi i onaj šlauf da natakari i o'ma se utopi u plićaku, naglavačke upada, pa sam par puta izigravala baywatch mamu
Ej, ne znam zašto mi je ovo bezveznije od piškanja u travicu ili bilo gde po prirodi (da ne bude diskriminacije), kad zagusti
poštujem i cvet i vodu, al' ovo je nekako... jbga... drugačije
A?![]()

Dobro, nije baš samo more i bazeni su u priči
Ajd' sad da čujem ko od vas redovno zapiškuje Jadran ili neke druge vode i iz kog razloga?
, ali sam tada bila jako daleko od obale i bilo je ili da pustim yellow spring (
) ili da explodiram u najsitnije komade. Da mi nije skroz bezveze da piškim tamo gde plivam, ronjam etc. (i tamo gde ima još onih koji to isto rade) mogao bi se ovaj osećaj svrstati u one retke pri kojima doživljavate nirvanu. Ej, nekad tačno po facama mogu da ocenim pišače dok su u vodi
), kad zagusti
poštujem i cvet i vodu, al' ovo je nekako... jbga... drugačije 

Citat

meni oni liče na one majmunčiće iz opstanka, znaš one što se trebe i čeprkaju, ko'o televiziju da gledaš
da ne prepričavam šta je sve tu bilo, al' bilo je svašta (treba uspeti
), toliko da su me naveli da im ceo peškir sa peskom i kamenčićima istresem na talon u sred srede gde su igrali karte, i da im se kasnije, kad je jedno dete iz njihove mnogobrojne po drugi put kakilo na moj peškir, obratim tonom i rečnikom koji ni ja nisam znala da posedujem...

Bar toliko pristojnosti sam imala 
To mi skroz bljak. Ali, jednom ortaku se omaklo dok smo plivali u reci.. pa je samo isplovilo pored njega