Nemam nikakve izlete. Kada sam nezadovoljna, tada šutim ili tjeram svojeg da posprema po kući. Kakav šoping, kakva frizura? Prije ću posao promijeniti![]()
kupoholičarka
frizerka
nešto treće
nemam takve izlete
Nemam nikakve izlete. Kada sam nezadovoljna, tada šutim ili tjeram svojeg da posprema po kući. Kakav šoping, kakva frizura? Prije ću posao promijeniti![]()
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
E paaa... Zavisi šta me mori...
Ne mogu dugo da držim napetost u sebi, rešavam ja to koliko god mi je moguće odmah i direktno. Uvek sam pre za raspravu, nego za spremanje.
No, ako postoji vremenska ili fizička prepreka da to razrešim, onda gledam da se "istresem" tako da ne smaram okolinu. Umem i impulsivno da reagujem, ali nemam neki princip da to mora baš biti kupovina, frizer i sl. Šta mi se tog trenutka čini najzgodnijim načinom, to i uradim. Može to biti i spremanje i džoging, ali i kafana. Neko veče sam umesto čaša razbijala kockice leda, joj što je bilo super! Preporučujem!![]()
Vrag odneo šnalu...
Ako bi izricito birala izmedju ova dva tipa...onda frizer(ka)...farbaj, shishaj, nadogradjuj, Jopet shishaj nadogradnje, skidaj iste,,,,
Ali, ono sto mene ispunjava i sta najcesce radim kada nisam IN....je ples....pustim muzikicu i plesem....![]()
Budi pametan i pravi se lud
U ovo doba recesije, tko je vidio nezadovoljstvo liječiti kupovinom? Čak i frizeraj mi je sve dalji i dalji..
Svoje nezadovoljstvo ja liječim tako da se izvalim na krevet i utonem u maštanje o boljim danima.
Ali, da i ja moram birati između dvije ponuđene opcije - mislim da bih odabrala kupovinu. Ali ne onu koju bih godinama poslije otplačivala već bih si kupila krpicu, dvije.. Tek toliko.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
....izvalim se ispred kompa...
Frizura (promena), mi ne bi bila ni na kraj pameti......sta je kosa kriva?![]()
Shoping - ne..... jer me matrijalne trice ne mogu "trgnuti" iz duhovnog bedaka....
LM, nezadovoljstvo ce biti prebrodjeno chim se "baterije napune", a one se pune polako i sigurno :"sitnicama" (izlivima ljubavi mojih mushkih, suncanim danom, brzom muzikom...i recimo nekim filmom koji mi u datom trenutku bash "legne"....recimo...)