Da li imate neki poseban ritual? - Strana 3
Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 45 od ukupno 65

Odgovor: Da li imate neki poseban ritual?

Pa sta ja znam,ima ih bezbroj,samo ih se ja trenutno nesto ne mogu da sjetim... Npr. ovo sto je nekad Sonja napisala na prvoj str.
    Primirisem sve sto jedem,i to nije zato sto je mozda pokvareno.. u vecini slucajeva nego zato sto mi je preslo u naviku... Bez razloga
    Ili npr. kad ujutro ustanem ne palim svjetlo u sobi,jer ne mogu da dodjem sebi,da gledam,stvarno mi jako svako svjetlo bude,a to je sigurno tako i vama.. A posto uvijek zatvorim one...kapke na prozore... (ne znam kako drugacije da se izrazim,nisu roletne nego ono drveno )tek kad odem do kupatila upalim svjetlo... Tako uvijek :D
    And even though you're fed up, you got to keep your head up.

Citat euridika kaže: Pogledaj poruku
    Zavrtanje pantlaona do kolena pre nego što sednem na biciklić, da se ne upletu u lance ili ne daj bože isprljaju...
    Ja nogavice zakačim štipaljkom

...kad ulazim u aFto otresem noge, nebitno koje je godišnje doba, sednem na sedište i lupim par puta patiku o patiku...
    ...pre razmazivanja kreme po licu, stavim tufnice na obraze, pa jednu na čelo, jednu na nos, bradu...
    Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro

Umesto jelkice u auto držim okačeno nekoliko glavica belog luka zbog radara i radi uroka,a dobro je i za kresove kada nisam u prilici da perem zube ili nemam gde da kupim žvake...

Bez obzira na broj stepenika, i penjanje i silazenje uvek zapocinjem i zavrsavam desnom nogom. Nemam pojma zasto
    Nikada u mraku ne gledam u ogledalo. Prodjem pored njega i okrenem glavu

E da i ovo: refrešujem desktop posle minimize-a ni to ne znam zašto
    Ćuti i prenesi dalje....

kad uzimam hleb, bilo da uzimam veknu ili samo parce, uvek prvo zagrabim malo od sredine hleba, napravim gombu od toga sto sam izvadila i tek onda pojedem i tek kad pojedem to, pocinjem sa obrokom ako ste skontali..
    Krek, krek.. Ne gudra

kad god se probudim ja ovorim oči i ceo život tako

uvek prvo obuvam desnu carapicu, ili desnu cipelicu bez nekog posebnog razloga
    Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
    pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

prvu kafu uvek pijem sama...skuvam,sipam u solju,a u dzezvu odma stavljam vodu za sledecu ....
    prvo operem kosu i lice,nasminkam se,pa se onda istusiram
    i tako...imam ja svoje tripove....
    Ploviti se mora i bez broda ..

Nikada ne ustajem na levu nogu,ma kako da stoji krevet... Kada legnem da spavam,podignem noge da bi se cebe "zavuklo" ispod noge i tako se lepo ususkam.TV uvek namestim na sleep-sat i 15 min.(ne pitajte me sta mi znace tih 15min). Ma ima tu jos takvih tripcica...
    " Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

Uvek spavam na krevetu i tuširam se u kadi ...
    a jedem isključivo iz tanjira
    Ko je za jednu voznjicu

Kako sednem za pisaci sto, moram sve lepo da posklanjam (ucentrirano) i pre nego sto pocnem bilo sta da radim, prvo napravim red.... ne kontate a? Bolje
    neunistiva zlojebaba!

na nebitne poruke odmah odgovaram i onda ih brisem iz inbox-a... a ove bitne cuvam pa kada ih bude previse onda opet vrsim selekciju i brisem
    @ZOE i ja slicno tako radim... prvo sve sklonim sa stola i naredjam sve knjige na jedan kraj stola sto treba da se uci i idem polako redom...
    i uvek uvece ucim, cak nekada do sitnih sati, tada mi je najveci mir i niko me ne ometa... (:
    Citius, Altius, Fortius.

...uvek prvo prdnem pre nego se iskenjam...
    ...ako mi ujutru nije dignut,kada se probudim,obavezno ga osamarim i kazem...ustaj majmune...
    ...crne gace nosim samo ponedeljkom...jer sam u zalosti sto je pocela radna nedelja...
    ...kada dodjem na posao,prvo popusim jednu cigaru da se smirim,jer znam da me ocekuje gomila baboona koja ce da me smara...
    ...kada odlucim da pijem alkohol i znam da cu da se ubijem,nikada pre toga ne jedem...vise stane...
    ...i tako...ima toga jos...

......
    ...hell ain't a bad place to be......

Dok sam bio na faksu,svaki odlazak na ispit podrazumevao je prolazenje pored crkve Sv.Nikole,prekrstim se ispred nje,pa na faks,pa u klonju,pa polozim iz cuga.I tako tri godine,sve dok jednog dana ja zaobidjem crkvu i klonju pa ljosnem na pismenom iz matematike.Sledeceg roka ja ponovim crkvu i klonju i ponovo ljosnemOd tada mi ni bog vise ne pomaze
    Not all treasure is silver and gold, mate.

14 Odgovor: Da li imate neki poseban ritual?

Uvek dočekam minut do dvanaes' o čemu god da se radi.
    U toj brzini najbolje funkcionišem ...
    Što je najbitnije - stižem na vreme!

Mogla bih ovu naviku da svrstam u kategoriju rituala

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Iščekujete li neki film!?
    Autor yige_gui u forumu Film i pozorište
    Odgovora: 240
    Poslednja poruka: 05.02.2015, 11:14
  2. Neki novi klinci
    Autor vlado u forumu Spomenar
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 03.11.2006, 21:18

Tagovi za ovu temu

Vaš status