Kada je u istoriji Srbije, vladar Srbije neprijatelje, koji su ubijali, pljackali i proganjali Srbe sa njihovih ognjista nazivao prijateljima ?
Kako moze covek koji predstavlja politiku koja je nanela Srbiji toliko zla i nevolje
da se smatra prijateljem Srpskog predsednika ?
Cameron Manter (Americki ambasador u Srbiji) je izjavio da Srbija treba da zaboravi Kosovo, ako hoce u Evropu.
Kako taj covek moze da bude prijatelj Borisu Tadicu ili ("najnovijem" prijatelju)
Tomi Nikolicu, ako se oni zalazu za Srbiju sa Kosovom ?
jupiter

Citat

Kao naprimer pre izbora za predsednika kada je Ceda Jovanovic rekao da ga boli k .... za kosovo a kada je doslo do izbora Ceda nikako bez kosova nece u EVROPU !!!!!!!!!! Ma ljudi kakva evropa to nikome dobro nije donelo verujte mi ja zivim u takvoj drzavi i sve je gore i gore .......... ko ima imace a ko nema bice mu jos teze............. Srbija nema prijatelja to treba svima da bude jasno svi su tu dok ne zagusti a kad zagusti osta Srbija bez Kosova jos malo i Vojvodine pa ajmo na pocetak ,,,,,,,,,, Znaci razlike nema jer su nam svi neprijatelji pa cak i sami sebi ................. Tuzno je to ja VOLIM MOJU SRBIJU ali politicari samo svoj dzep a to za mene nisu SRBI 

(
)

... )