Pošto je pitanje najbolje a ne najlepše po meni su to nemci
Porsche ako može i Carrera GT
Italija
Nemačka
Koreja
Japan
Amerika
Švedska
Francuska
Engleska
ostalo
Pošto je pitanje najbolje a ne najlepše po meni su to nemci
Porsche ako može i Carrera GT
brm, brm, brrrrrrrrrrrrrrrrm m
Previse pricate ljudi,pojma vi nemate...ne moze tek tako da odlucite koji su najbolji... Zasto niko ne kaze ENGLEZI... svi zaboravljaju Aston Martin-a,Jaguara,Rovera,Rolls Royca,Bentley,Mini,BUGATTI VEYRON,RANGE ROVER...ali svaki englez je imidz,prestiz,brend...zato se i ne vozi mnogo,uostalom skup...
Ne gledajuci Englezi,Nemci bez sumnje.... BMW zvanicno pravi najbolje motore na svetu,uz Mercedes i Audi... Ne prevazidjeni audiev motor 3.0 dizel... pricate tu nesto,japanci,francuzi...nemoj da ste smesni...ajde u klasi limuzine,nadjite mi tog francuza,ili japanca koji ce parirati Mercedes S 65 amg , ili Audi-u S8...ili Bmw 760 li...
ili u nizoj klasi...eto gde je BMW M3...Mercedes C 63 amg...Audi RS4...
zaboravljate da je PORSHE nemac...uz ove tu je i VW....inace neprevazidjeni nemacki motor TFSI ....
Japanci-Toyota-FUll...ali ne moze da se poredi sa nemcima...
kako se kaze... Ako hoces imidz,brend,prestiz-Vozi Engleza...ako hoces auto za svakodnevnicu,da ti je uvek tu kad ti je potreban , vozi NEMCA... ))
Japan i Nemačka, bar što se mog iskustva i ukusa tiče.
Owyn: I heard a rumour that you're an idiot, is there any truth to that?
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Skoro sam vozila Volvo. Uzeli ga za putovanje na letovanje iz rent a car agencije, i totalno sam se oduševila. Ranije nisam tako razmišljala, volela sam italijanska i francuska vozila, ali ovaj me oduševio. Kažu da je na listi najsigurnijih, i da postoji model u kome nikada niko nije poginuo.
Malo li je?