Treba mi pomoc,savet,ideja ili mozda predlog sta da uradim u sledecoj situaciji!...avast mi je "aut of date" vec nekoliko dana,kad hocu manuelno da ga apdejtujem izbacuje mi da ne moze da se konektuje sa serverom...probao sam i firewall da iskljucim ali opet isto!
...cak ni firefox ne moze da mi otvori stranicu na adresi 'www.avast.com'!?! Onda sam s drugog kompa skinuo instalaciju 'avast'-a i ponovo ga instalirao...ali ni time nista nisam postigao,isti je problem!
...dodacu jos da nisam toliko strucan u radu na kompu,jbg,ja sam samouk
...i sad bi mi dobro dosla neka pomoc.

...avast mi je "aut of date" vec nekoliko dana,kad hocu manuelno da ga apdejtujem izbacuje mi da ne moze da se konektuje sa serverom...probao sam i firewall da iskljucim ali opet isto!
...cak ni firefox ne moze da mi otvori stranicu na adresi 'www.avast.com'!?! Onda sam s drugog kompa skinuo instalaciju 'avast'-a i ponovo ga instalirao...ali ni time nista nisam postigao,isti je problem!
...dodacu jos da nisam toliko strucan u radu na kompu,jbg,ja sam samouk
...i sad bi mi dobro dosla neka pomoc.
Citat

stvarno nemam vise ideju zasto bi mogao nastati takav problem...pretpostavljam da je u podesavanju pristupa na net i da verovatno nesto mu zabranjuje pristup tom sajtu...ali,ne mogu da provalim gde je greska,izgleda mi da je sve ok!?!

jbg,izgleda mi ne gine da menjam antivirus!

Da,u pravu si,na onaj link mogu da odem ali ne mogu da downloadujem!!! Evo sta mi prikazuje kad hocu da downloadujem: Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 in /home/zeus/public_html/hot-libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358
Ej,ovo me vec mnogo nervira i necu vise da se jebavam s tim...
mene bi više zabrinulo da ne mogu da udjem u "safe mode"