najvise bih volela da je provedem sa voljenimu veseloj atmosferi
najvise bih volela da je provedem sa voljenimu veseloj atmosferi
Moskva bi bila sasvim u redu
otok bi bio u redu
jedna topla kuca na zavejanoj planini i veselo drustvo u njoj bi bila u redu
kuma,kumce,potomak i ja na gomili bice u redu,takodje.....i sarme,i pecenje,i naravno ,ruska salata
Ploviti se mora i bez broda ..
Nisam zaljubljenik u kucne proslave,pa zato uvek negde furnem!
Ako se ne zeznem bice Kopaonik.
Pa... pošto je ovde pitanje gde bi voleli, a ne gde ćemo provesti novu godinu tj, novogodišnje veče, ja bih bila slobodna i rekla da bih rado, znači rado dočekala na super dens žurci White Sensation u Dizeldorfu ove godine sa početkom u 22h 31 decembra.A onda bi još dva dana vršljala po gradu i srećno se vratila kući.
Samo kad bi mi to budžet dozvoljavao.
Sve bi dao za jedan koncert na trgu...
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Bilo gde.samo sa svojim drustvom....i da da nije neka kucna varijanta vec ludilo od jutra do sutra..........
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
Bechhhhhhhhhh...
da vidim moju Ljaljitu...uzheljela sam joj se...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
via Casablanka
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
U Tri ppppppppp.... alme na otoku srećeee
gdje oblaci kruže svu noć,
gdje lađa za lađom se krećeeeeee...
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Brisel nrp...
volim Benelux..
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Nesto sam proevropski raspolozena Rim, Pariz, Moskva ( ), Lisabon, Barselona, Dablin.. i to bih volela da obidjem u mesec dana, pa gde se zadesim za Novaka, dobro mi je.
Krek, krek.. Ne gudra
Negdje gdje će biti toplo...pa da dočekam Novu na plaži, uz plesanje, zezanciju...
Bez petardi , balkanskog melosa i nikakvih sređivanja, šminkanja...najbolje bi bilo da sam u kupaćem, a mož' i bez, mislim, noć je naravno...mož' i noćno kupanje, ajaijaijeee i tako...
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?