Teenage Mutant Ninja Turtles sam gledao kao klinac najvise od svih crtaca.
The Simpsons je crtac koji sada gledam kao veliki decak.
![]()
Teenage Mutant Ninja Turtles sam gledao kao klinac najvise od svih crtaca.
The Simpsons je crtac koji sada gledam kao veliki decak.
![]()
Poruku je izmenio Charlie Harper, 24.11.2008 u 17:19
Woman! Ya nice, sweet, fantastic
Big ship on de ocean that a big titanic
Woman! Ya nice, sweet, energetic
Big ship on de ocean that a big titanic
I like to move it, move it
I like to move it, move it
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Wumiapsolutni No1
i, jedan od meni omiljenih, Macke iz visokog drustva iliti Aristocats
Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim...
Nema sanse da se setim naziva crtaca o zivotinjama u mocvari, al' se secam da se redovno pustao...u moje vreme, jelte...
Kao i nadrogirani "Stripy"
pa "Gustav"
"La Linea"... i tako dalje i tako blize.
I secam se kako sam bila strasno razocarana kada su umesto crtaca u 7.15 poceli da nam pustaju "Laku noc deco".![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Ostace mi u pamcenju:
I komentari:
Samo je hteo Let.
Da prati svoj San.
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
Znaci ovo je jedan od nasih omiljenih crtica. I pre neko vreme kad smo bili u zoovrtu doneli nove zivotinje izmedju njih i lemure. kad smo dosli ispred njivog kafeza sinko je bio odusevljen i poceo
- mama, evo ga onaj sto peva I like to move it, move it! i poceo da ga imitira kako plese....
inace drugi crtic Autici
Flo: Oo Ramone, mama ain't seen you that low in years!
Ramone: I haven't seen a road like this in years!
![]()
Ruski crtani film"Pogadi zajc".Serija crtanih filmova o negativcu vuku koji nosi farmerke i puši cigarete dok zabušava..pokušavajući na sve načine da iskvari malog zeku(inače pravog uredno podšišanog,ispravnog ,vrednog komsomolca,uzor vrline..)..i naravno u tome nikad ne uspeva,jer ga zeka uvek zajebe..
The rest...is silence.
Poruku je izmenio bigrancer, 01.07.2010 u 01:59
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
Pre Kalimera, Atom mrava, Baltazara, Sport Bilija itd. secam se Ivice, i njegove carobne krede. Imao je onu pesmicu:'Deco, Ivica se zove...koga crta bude ziv'... Mislim da je to prvi crtach kojeg sam gledala.