Mislim da ako o necemu vodim racuna, onda je to sigruno o racunaru...cak je to jedina stvar o kojoj toliko brinem,nekada mu i tepam
...sve sto se tice sredjivanja je meni prava poslastica
![]()
Mislim da ako o necemu vodim racuna, onda je to sigruno o racunaru...cak je to jedina stvar o kojoj toliko brinem,nekada mu i tepam
...sve sto se tice sredjivanja je meni prava poslastica
![]()
Naravno
redovno ga istim i podmazujem briskam i mazim
nekad ga dam drugaricama da ga koriste i vrlo su veşte pa mi pokazu neke veştine s prstima koje nisam ni sanjao da postoje ...![]()
Ko je za jednu voznjicu
Naravno.
Računar mi služi ne samo kao moje društvo i izvor obaveštenja već jako često i kao pomoćnik prilikom sređivanja drugih.
Skoro UVEK je u top stanju iako ima mali milion programa koje testiram ili koje koristim često.
Netačno je da treba često "reinstalirati", osvežiti Windows i slične gluposti. To je samo za one koji ne znaju popraviti i koji ponavljaju iste gluposti kojima urnišu sistem. Meni je izazov naći "kvaku 22" i rešiti problem.
Iskreno, računar je mašina koju se trudim uvek držati u najboljoj formi jer i živim od računara.
Lav je možda kralj životinja ali nikada vuka nećeš videti da igra u cirkusu.
Veoma...uvek cist i sredjen, i spolja, i unutar njega (dokumenti, muzika, filmovi. slike..)
...došlo vreme da uzmem stvar u svoje ruke...organizovala sve,odnela,kupila,platila,donela..
Sad mogu da ....fijuuuu![]()
Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti
Kako da ne. Kad počne da se gasi, znam da se nakupila prašina, pa ga onda otvorim, sve po pe esu obrišem, usisam i onda sam mirna jedno vreme. Defragmentaciju uradim kad se setim...toliko![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...