danas je majka napravila neku supu od paradajza.. miris te supe me neverovatno podsetio na vrtickroz glavu su mi u trenu preletile slike iz tog perioda.. neverovatno sta moze da uradi samo jedan miris obicne supe od paradajza
a tako dugo nisam razmisljala o tome.. xexeee..
cega se vi secate?![]()

kroz glavu su mi u trenu preletile slike iz tog perioda.. neverovatno sta moze da uradi samo jedan miris obicne supe od paradajza
a tako dugo nisam razmisljala o tome.. xexeee..
Citat
koristila je keva tada i neku Lankomovu toaletnu vodu, e nju kad negde nanjušim, odma se setim svog onog grljenja i maženja po krevetu sa njom...

...................
prolazim kroz park (mnogo mi je lep put do shole
.. a ograda kilometarska.. ili se to bar nama tako chinilo iz one perspektive
to mackanje bi se obichno oduzhilo nedelju dana, jerbo se stalno neshto dodatno trebalo raditi
i vec smo kontali ko ce koga prvi
bash ih mnogo bilo 

Markins slovenacki mi je bio dostupniji, a i nekako otmeniji(crn,pa sa zlatnim slovom "M"!) -posalju me u C market po bilo sta,a ja na onaj deo za mackalice i pola sata gledam i gledam...I to mi je bilo fenomenalno.Puno boja,mirisa,malih pakovanja ko zna cega-nisam pitala tada,samo sam gledala.Pitala sam cesce moje : "aaa...jel' treba nesto mozda da trknem da kupim" i nikada nisu provalili sta je.Kozmetika kao tajna
).
koje pamti.Pogledaj šta je u crvenoj.Istorija,garant.A nandzarasta-biljke.