Mirisi koji cine nas dan podnosljivijim i lepsim...
Trenutno,njuskam moj jos uvek prisutni Bvlgari Omnia Crystalline od jutros...![]()
Mirisi koji cine nas dan podnosljivijim i lepsim...
Trenutno,njuskam moj jos uvek prisutni Bvlgari Omnia Crystalline od jutros...![]()
Imam sad neki body sorbet od jagodepa kad se sa tim namackam 'ladno dijabetičaru može da pozli samo da sedi pored mene
mirišem kao neki kolačić
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
ja sam cijeli dan utovarala drva, pa ne bih da kvarim ovu mirisnu stranicu, ali kad se tusnem to je obicno nivea - preferiram neke neutralne miomirise...
nattydread is coming to dinner
Trenutno na Milk&Honey shower gel![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Pure Poison - C.Dior
Nije mi omiljen bas...vise volem jake i slatke mirise, al nisu za ovo doba godine, posebno ne za dnevnu varijantu...
"Frankly my dear, I don't give a damn!"
Trenutno,moja soba i ja,na mirisljavi stapic od Kokosa...moj omiljeni.
nattydread kaže:
e ja bas hocu... mirisem na znoj
![]()
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Mirišem na čokoladu!
Nova kolekcija Aquoline Chocolovers: scrub za telo (kupala se jutros)
pa se izmazala body mousse-om![]()
a onda špricnula malko parfema..
mmmm...prosto bih pojela samu sebe!
"Frankly my dear, I don't give a damn!"
Trenutno je to : Very irresistible Givenchy lepi cvetni parfemcic
ivancica
Ja imam dva takva primerka: višnja/vanila i malina. Malina je malo slabija, pa je podnose i oni ljudi koji su osetljivi na jake mirise, ali sa višnjom/vanilom moram da pazim... Jednom prilikom mi se prijateljica požalila da joj nešto u prostoriji "miriše" na buđSQUAW kaže:
... i bilo nam je obema strašno neprijatno kada smo skontale da je to moj parfem.
Tako jaki mirisi ljudima ili nikako ne prijaju ili ih ljudi obožavaju... treba paziti.
Blago vama ! Svi lepo mirisite na kokoscice , cvetice , cokoladice i ostale pomadice . A ja jos uvek na miomirise iz kuhinje dok se ne istusiram sa Fa. Medjutim vec kada izadjem do grada pokupicu mirise ,manjoke" (vrsta juke) od crnaca koji je jedu i uzasno se osecaju. Ma navikao sam i opet na tusiranje. ha ha![]()
![]()
Dove silkening bath![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Na Cherry Vanilla shower gel... Mmmm.. oooodlican jeee![]()
Gather ye rosebuds while ye may...