imam
ali to nisu fantazije koje su teske za ostvaritimissim, ono sto nije ostvareno, na tome se radi..
![]()
imam
ali to nisu fantazije koje su teske za ostvaritimissim, ono sto nije ostvareno, na tome se radi..
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
p' sta ja znam....
analni fisting????
![]()
lako je biti lud al' je tesko to izdrzati
Naravno da imam seksualne fantazije, moja najveca fantazija je da imam analni seks sa svojom vrsnjakinjom na velikom stadionu, a da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da svi navijaju za mene i da vicu gol gol....daaaj goool![]()
Nemam. Ne volEm experimentisanje, generalno ne volim mnogo da fantaziram ni u zivotu a kamoli u seksu.![]()
imala nocas jednu.....odavno nisam sanjala tako lepe snove..steta da ostane neostvarena.....![]()
dreamhunter...
imam li seksualne fantazije?
imam...![]()
Ploviti se mora i bez broda ..
moje seksualne fantazije su skroz autenticne i uwjek ih pretworim![]()
Mislim, meni su fantazije nesto uobicajeno, tipa- neobicne poze, slag, predigra mi je najbitnija.
Najveca zelja trenutno mi je da nadjem kondom koji sam naduvala iz zezanja kao balon i koji je odleteo u mp3 u mojoj sobi. Kad mama bude pravila generalnu po sobi, zaboravicu kako se zovem, a ne na fantazije.![]()
Poruku je izmenio Mish, 02.09.2008 u 19:33 Razlog: ispravka brisanog citata
kad mene stignu sexualne fantazije... nista od seksa
![]()
neunistiva zlojebaba!
Prva fantazija mi je vezana za vreme tamo nekog Luja![]()
scena u glavi mi je onaj ogroman krevet,extra mekani jastuci, široke haljine i jako bitan detalj...korset. U toj priči smo nas dve
Druga se dešava u hotelu
ustvari prvo na neko drugom mestu evo recimo kafić.Dok se proždiremo očima opušteno ćaskamoOdlazimo iz kafića i bez i jedne reči dolazimo do hotela. Ulazimo u sobu, prvo on pa ja.On se okreće prema meni...samo vrhovima prstiju zalupim vrata....
Ima još jedna vezana za diskotekumuzika, mrak, igra...mmm
Ako budete dobri možda ubacim i neki detalj![]()
Može tako?
Naravno ovo je samo primer, možemo da pričamo o čemu god hoćete vezano za fantazije, kako, gde, s'kim...ma smislićete vi već nešto![]()
Poruku je izmenio Necromancer, 31.01.2015 u 17:20
bizzzzar totalni....
fetish tabani....
squirting!!!!
![]()
Poruku je izmenio Najgora, 09.09.2008 u 23:04
lako je biti lud al' je tesko to izdrzati
da vidimo..
prva je vezana za Francusku u doba inkvizije.. ja sam mlada gospodjica koja spasava jednu devojku koju nazivaju vesticom, od mucenja i sigurne pogibije i skriva je u svojoj sobi..
druga je vezana za mene i njega.. sedimo na klupi, leto i vrucina.. i ja samo ustajem i odvodim ga u neki mracan kutak gde ce nas malo verovatno ali verovatno neko videti..
i treca je vezana za mene samu.. samo posmatram sa prozora sta radi par preko puta moga stana.. a oni znaju da ih vidim.. a mozda im se i prikljucim..![]()
Krek, krek.. Ne gudra
Naravno da imam,ko ih nema?Veliku većinu sam i sprovela u delo a za onih par koje su ostale ima dana
![]()
I may not be perfect but I'm always me
na zadnjem sedistu njegovog auta
na nekom proplanku pod zvezdama
...itd... nije za javnost![]()
![]()
Citius, Altius, Fortius.