Gajić juče ukinuo funkcije direktora kluba. Isto se odnosi i na članove UO kluba.
Opširnije
![]()
Gajić juče ukinuo funkcije direktora kluba. Isto se odnosi i na članove UO kluba.
Opširnije
![]()
Na današnjoj konferenciji za medije, predsednik kluba Vojislav Gajić obelodanio svoju odluku o prihvatanju Butorovićeve ostavke.
Opširnije
![]()
postowani ljUbitelji fudbala...na chelu superlige srbije se nalazi partizan koji U owom trenutku biljezi weliku bodownu razliku za swOjim glawnim konkurentima zvezdom i vojwodinom...sramota da partizan drzi cheLo sa onako luckasto-odwratnom igrom sa predwodnicima moreirom i dijarom 2 bene fk.partizan..swe je kriwa kriza u zwezdi,inache bi drugachije swe to izgledalo...chinjenichno stanje glasi:crvena zvezda je mnOgo jacha od swoh omrazenog wjecitog riwala,ali ljudi koji su se malo istripowali zwezdinim ugledom su uchinili da zalosni partizan drzi chelo lige....![]()
ckode...svijda mi se sto si realan...Zvezda je najbolja,ali...sta?...Kriza?...svetsko-ekonomska?...ah da...ti mislis da klub cine samo igraci koji igraju...povrsno gledanje...ili malo nerealno?...ili su te tukli Grobari po guzi kad si biJo mali?...
...osecam da ce tema da se razvije...![]()
...hell ain't a bad place to be......
u prawU si..tema ce bit nabildowanazvezda je u krizi ..znamO o kawkim stwarima se 'chinilO'...
dalje,ne znam kako je twOj poshtowani Um apsorbowaO da ja misLim da klUb chine igrachi...zvezda je vjechna a igrachi su prolaznici..obichni prolaznici,kolega moj dObriinache,predsjednik,skupstina,uprawni odbOr su rushili zwezdu..mislim na tOplicu Bunju i slichne lishe...po diktatU mishkowica prewarU
![]()
...to ti i govorim ckode...da je moja bababila deda...mozda bi ja sada biJo devojchica...mada sam kao mali oblacio mamine haljine...
...ne sine...poJenta je da ne smes da pljujes igru protivnickog kluba i igrace jer jednostavno,Partizan je trenutno najbolji...i ma sta ti mislio,tabela je neminovni argument...
...samo mi ne spominji Bari i te fore...jer jednostavno...zivot,kao i fudbal,je svakodnevno dokazivanje i borba...a ko je dozvolio da se u Zvezdi godinama rade takve stvari koje si naveo...to je vec druga prica...ali ako hoces,mozemo i o tome u sledecem nastavku...
...btw...da ne zaboravim...nema veceg mafijasha od Zarka Zecevica...ali to je vec nas problem...![]()
...hell ain't a bad place to be......
pa narawno da je zarkO zZEchewic najweci mafijash nasheg fudbala...ali mishkowic nije u iz tOg swijeta..'ce da dodje'![]()
a ne zelim da pominjem bari,narawnO..bilo bi besmisleno..samo zwezda je posrnUli giganT..a po meni jesmo jachi,to se widjelo na derbijU..imamo dobar tim,bolji nego jesenas,rodjache
a godinama su cudowista iz uprawe rushili zwezdU,tako da je owo samo rutinska zawrsnica owe sad postawke u odborU..daj boze da grijeshim...
Uzgred, koga interesuje, na forumu postavljam redovno svaki utorak i petak novinske sportske izveštaje i to redom, iz kola u kolo, iz šampionske sezone FK Vojvodina 1988/89. Do sada je već prezentovano 14. kola, pa ko voli nek izvoli. Početak je u donjem delu foruma na ovoj stranici:
NAPRED VOŠA • View topic - Kroz hodnike vremena
sjutra derbi![]()
groblje,sjutra ce wam koroman presUditi
u..umalO DA zaborawim,kad ste nas dobili zadnji pUt na washem stadiOnutacno prije 8 godina
kompleski su neizlechiwi
![]()