Radovan Karadžić, predsednik RS - Strana 11
Strana 11 od 12 PrvaPrva ... 9101112 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 151 do 165 od ukupno 173

Odgovor: Radovan Karadžić, predsednik RS

Citat sarajka kaže: Pogledaj poruku
    Vjeruj mi da su mnogi Srbi napustili Sarajevo jer im je rečeno da će biti klaonica, grad-logor i obećano im da će se vratiti u novo Srpsko Sarajevo za vrlo kratko vrijeme.
    Да, позната ми је та прича. Муслимани су протерани приликом геноцида, агресије и етничког чишћења. А Срби су отишли сами, тако им дошло. А плус су ти Срби који су отишли и мало ђубрад, јер, знали су све што ће се десити и обећано им је да ће се вратити и опљачкати своје комшије.
    И тако сарајевска наци пропаганда не само да оправда злочин и протеривање, већ попљује и жртве.

Ja fakat razumijem što tako razmišljaš i ne mrzim te zbog toga, mislim da, uprkos trazličitim mišljenjima, možemo razgovarati.
    Ако ме не мрзиш, то је стварно напредак за средину из које долазиш. Наравно, не мислим да морам због тога да ти се захваљујем.

Radovan je odavno prestao biti predsjednik, u međuvremenu je bio svašta nešto, a na kraju je završio kao derpe.
    Ајде да се не понашамо као примитивци.

Радован ће увек бити председник, нешто као Џорџ Вашингтон

Ne ljuti se na ovo, ponavljam, ja ne mrzim nikoga (moj momak ima prijetalja Srbina kojeg zove brat i koji živi u Istočnom Sarajevu), samo želim da svako ko je imalo doprinijeo mojoj patnji u one četiri godine, krivično odgovara.
    По стоти пут, живо ме заболе ко су твоје комшије, ко су твоји пријатељи, с ким ти се момак забавља... не покушавај тим патетичним изговорима да оправдаш злочин и негираш стварност.

Разумљиво је да желиш да неко ко је допринео твојој патњи одговара.
    Као што је разумљиво и да ја не желим да се мој народ проглашава злочиначким јер се бранио у оном смећу од суда.
    За землю родную не на жизнь а на смерть
    Воевал с врагами Володимир князь
    Многая лета
    Многая лета
    Многая лета
    Русской земле
      Vrh

Neke poruke su premeštene na temu: http://www.vojvodinacafe.rs/forum/91.../strana15.html ovde ćemo se zadržati na R. Karadžiću. Hvala na razumevanju.

Vrh

Razmislite da li je ova istorijska licnost vredna uopste nekog pomena?
      Vrh

06 Radovan Karadžić i TAJNI DOKUMENT CIA-e

OBAVEZE I

1. Radovan Karadžić obavezuje se da će podneti ostavku na sve državne i partijske funkcije. Odluka stupa na snagu do isteka roka od 90 dana, koliko treba za ugovaranje neophodnih pojedinosti sa ostatkom rukovodstva. Ostavka mora biti neopoziva. Izvršiti uticaj na faktore u stranci kako bi bile izbegnute ostavke i promene u hijerarhiji.

2. Radovan Karadžić do trenutka ostavke neće donositi partijske niti državne odluke, niti uticati na druge da ih donesu ukoliko se one bave sledećim tačkama:

2.1. Ratne operacije na teritoriji BiH;
    2.2. Dislociranje civilnog stanovništva;
    2.3. Međunarodni ugovori vojni, privredni, bezbednosni, regionalne integracije;
    2.4. Naimenovanje državnih, partijskih, lokalnih administracija funkcionera;
    2.5. Dislociranje finansijskih sredstava.

3. Radovan Karadžić će se povući iz javnog života. To podrazumeva nedavanje intervjua, izjava (lično ili preko posrednika), objavljivanje privatnih prepiski i ostale problematike.

4. Radovan Karadžić će se preseliti na lokaciju, o kojoj je dogovor izvršen usmenim putem. Radovan Karadžić neće napuštati tu lokaciju koja se u dokumentima srpske strane označava kao Republika Srpska, kao i teritorija Savezne Republike Jugoslavije.

OBAVEZE II

1. Vlada SAD obavezuje se da neće vršiti uticaj, direktan ili indirektan, na rukovdstvo SDS u smislu rasformiranja ove partije, kao i u smislu daljeg rada ove partije.

2. Vlada SAD stavlja na raspolaganje Radovanu Karadžiću sumu od 600.000 $ u lokalnoj valuti. Suma je namenjena za održavanje trenutnog načina života Radovana Karadžića i tekuće troškove u periodu od šest godina.

3. Vlada SAD stavlja na raspolaganje Radovanu Karadžiću rezidencijalni objekat na lokaciji koja je dogovorena prethodnim usmenim dogovorom.

4. Vlada SAD stavlja na raspolaganje Radovanu Karadžiću fizičko obezbeđenje ne manje od šest ljudi.

5. Vlada SAD dužna je da obavesti Radovana Karadžića o svakom eventualnom narušavanju njegove privatnosti.

ZAJEDNIČKE ODREDBE

1. Ovaj sporazum je trajan.

2. Ugrožavanje sporazuma od strane Radovana Karadžića tretiraće se kao ozbiljno narušavanje neformalnog sporazuma u smislu stava 3.25 Internog pravilnika i u tom smislu će biti sankcionisano, sa trenutnim rokom izvršenja.

3. Ugovor može biti raskinut sporazumno, ili na inicijativu Vlade SAD.

Za neverne Tome imamo i kopiju dokumenta:

E Radovane Radovane, prodao si se Amerima za 600.000 $ a sporazum prekršio ko zna zbog čega. Ili su oni prekršili sporazum.

Sađenje tikve sa đavolom. No comment.
      Vrh

Odgovor: Radovan Karadžić i TAJNI DOKUMENT CIA-e

Mislim da će biti ovako:

Svi junaci nikom ponikoše i u crnu cemlju pogledaše(pobegoše),aliiiiii,to se odnosi na učesnike,jer verujem da će biti teško komunicirati na ovu temu,ali videćemo.
    Ja ne.

Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati
      Vrh

Hehe, tajni dokument... Po čemu je tajni, majke ti? Pa od prvog dana je jasno da takav sporazum postoji i da glasi manje/više upravo tako. Uopšte me ne bi iznenadilo i da Mladić ima sličan dokument, i da je bio od malo veće koristi za Amerikance.

Naravno da je sadio tikve s đavolom. Pobogu, zar još ima ljudi kojima to nije jasno?
      Vrh

Citat Morpheus kaže: Pogledaj poruku
    Hehe, tajni dokument... Po čemu je tajni, majke ti? Pa od prvog dana je jasno da takav sporazum postoji i da glasi manje/više upravo tako. Uopšte me ne bi iznenadilo i da Mladić ima sličan dokument, i da je bio od malo veće koristi za Amerikance.

Naravno da je sadio tikve s đavolom. Pobogu, zar još ima ljudi kojima to nije jasno?
    Ima ima,još koliko,ni zamisliti nemožeš ,al nikakva priča i debata nebi im pomogla da se razuvere,to je ni sama neznam kako nazvati.jer kada čovek nešto zacrta teško li ga nama.

Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati
      Vrh

Tajni-verovatno je imao oznaku tajnosti u US administraciji. Za dokument sam čuo nešto ranije nego što će se sam Karadžić pozvati na njega, naravno da je cilj Amerikanaca bio da se uklone ključne figure RS tog vremena, na prvom mestu Karadžić i Mladić. Biće da ga Amerikanci nisu ispoštovali, verovati Holbruku je kao da si dao mesaru da ti čuva ovce. Opšte je poznato da se Amerikanci pridržavaju onih sporazuma koji su u njihovom interesu. Ne znam koliko je prostora za manevar imao Karadžić, ne bih rekao da je svoju kožu prodao jeftino jer znajući kakav je Holbruk bio kao pregovarač devedesetih, verovatno bi mu se sve svelo na isto još mnogo ranije. U principu nikakva vajda od dokumenta sada.

Vrh

Odgovor: Radovan Karadžić i TAJNI DOKUMENT CIA-e

Citat weishaupt kaže: Pogledaj poruku
    e radovane radovane, prodao si se amerima za 600.000 $ a sporazum prekršio ko zna zbog čega. Ili su oni prekršili sporazum.

Sađenje tikve sa đavolom. No comment.
    Радован се није продао, већ је повукао потез у интересу РС.

А сађење тикве с ђаволом је неопходно кад је ђаво једина суперсила.
    За землю родную не на жизнь а на смерть
    Воевал с врагами Володимир князь
    Многая лета
    Многая лета
    Многая лета
    Русской земле
      Vrh

Meni je u svemu "najzanimljivije" kako se to olako konstatuje njegova greška, a đavola niko ne komentariše.
    Njemu je sve oprošteno. (dozvoljeno?)

Volim prijateljski da karam, bez obaveze da mi se uzvrati. © Maski
      Vrh

Kakva greška? Onaj ko se s đavolom igra, a ne vidi da đavo gleda samo svoj interes može da očekuje samo dve stvari. Da bude uklonjen odmah po prestanju njegove direktne koristi po đavolove interese ili u nekom drugom trenutku kada to đavolu bude odgovaralo. Dogodilo se ovo drugo.
      Vrh

Samo bi još nešto napomenuo.
    Nije Raša išao k đavolu na igranku, no je ovaj njemu došao u kuću.
    Nekad igru ne možeš izbeći.

Vrh

Citat Morpheus kaže: Pogledaj poruku

E tajni je zato što ga do moje objave ovde niko nije video. Mladić ga nema.

Ima ovde ljudi koji ne veruju u đavola.

Citat yossarian kaže: Pogledaj poruku
    Радован се није продао, већ је повукао потез у интересу РС.

А сађење тикве с ђаволом је неопходно кад је ђаво једина суперсила.
    Da, baš je u interesu RS da bude izolovana.

Đavo je u Severnoj Koreji i ostalim balegarskim "kavez-državama".

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    Meni je u svemu "najzanimljivije" kako se to olako konstatuje njegova greška, a đavola niko ne komentariše.
    Njemu je sve oprošteno. (dozvoljeno?)
    Jeste. Luciferu je sve dozvoljeno. Šta tu nije jasno?
      Vrh

Citat WEISHAUPT kaže: Pogledaj poruku
    E tajni je zato što ga do moje objave ovde niko nije video. Mladić ga nema.
    To nije definicija tajnosti. To je nedostupnost.
    Ima ovde ljudi koji ne veruju u đavola.
    Ti očigledno nisi jedan od takvih. Barem se tako ponašaš.
    ...Đavo je u Severnoj Koreji i ostalim balegarskim "kavez-državama".
    'Ajde se odluči. Dal' je đavo u Koreji ili Americi?!
    A možda i neka šesta lokacija?
    Jeste. Luciferu je sve dozvoljeno. Šta tu nije jasno?
    Nije jasno tvoje oduševljenje istim.

Vrh

Citat AdrijanKronauer kaže: Pogledaj poruku
    To nije definicija tajnosti. To je nedostupnost.Ti očigledno nisi jedan od takvih. Barem se tako ponašaš.'Ajde se odluči. Dal' je đavo u Koreji ili Americi?!
    A možda i neka šesta lokacija?
    Nije jasno tvoje oduševljenje istim.
    Može biti nedostupnost.

Nema lokacija na našoj planeti...

Veroispovest svakog građanina je zagarantovana Ustavom kao najvišim aktom.
      Vrh

Strana 11 od 12 PrvaPrva ... 9101112 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Tadić, naš predsednik
    Autor morrib u forumu Spomenar
    Odgovora: 509
    Poslednja poruka: 30.09.2012, 10:51
  2. Vuk Stefanović Karadžić
    Autor Cecara u forumu Književnost
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 14.07.2009, 16:43
  3. Uhapšen Radovan Karadžić