Да, позната ми је та прича. Муслимани су протерани приликом геноцида, агресије и етничког чишћења. А Срби су отишли сами, тако им дошло. А плус су ти Срби који су отишли и мало ђубрад, јер, знали су све што ће се десити и обећано им је да ће се вратити и опљачкати своје комшије.
И тако сарајевска наци пропаганда не само да оправда злочин и протеривање, већ попљује и жртве.
Ако ме не мрзиш, то је стварно напредак за средину из које долазиш. Наравно, не мислим да морам због тога да ти се захваљујем.Ja fakat razumijem što tako razmišljaš i ne mrzim te zbog toga, mislim da, uprkos trazličitim mišljenjima, možemo razgovarati.
Ајде да се не понашамо као примитивци.Radovan je odavno prestao biti predsjednik, u međuvremenu je bio svašta nešto, a na kraju je završio kao derpe.
Радован ће увек бити председник, нешто као Џорџ Вашингтон
По стоти пут, живо ме заболе ко су твоје комшије, ко су твоји пријатељи, с ким ти се момак забавља... не покушавај тим патетичним изговорима да оправдаш злочин и негираш стварност.Ne ljuti se na ovo, ponavljam, ja ne mrzim nikoga (moj momak ima prijetalja Srbina kojeg zove brat i koji živi u Istočnom Sarajevu), samo želim da svako ko je imalo doprinijeo mojoj patnji u one četiri godine, krivično odgovara.
Разумљиво је да желиш да неко ко је допринео твојој патњи одговара.
Као што је разумљиво и да ја не желим да се мој народ проглашава злочиначким јер се бранио у оном смећу од суда.