Svaka poruka koja mi stigne od decka je sledeceg sadrzaja: 'Ajde dolazi vec jednom,ne mogu vise da izdrzim bez tebe!Tako sam usamljen!...' Zajedno smo 4 meseca,ako se to moze tako nazvati,posto sam ja u inostranstvu,a on je u Jugi,i,uzasno mi mi nedostaje!Vidimo se svaka 2 meseca.Zato mi je sad palo na pamet pitanje:Sta mislite o vezama na daljinu?Da li to smatrate za preveliki pritisak,ili ste misljenja da ta velika,i dugotrajna,razdvojenost vredi,ako ste stvarno zaljubljeni?

Citat

Ali ja stvarno neverujem u to
), imamo poverenje jedno u drugo, videli smo se dva puta od kako je otisao, ali ipak se bojim da ce razdaljina uticati na nas i da cemo se otudjiti i udaljiti. Ne znam
Na kraju sam saznala da me je nekoliko puta varao i lagao,ali ja nisam mogla da pricam snjime,nije ni imalo tako velike svrhe jer je uvek govorio da to nije tacno sto sam ja cula,da me drugi samo lazu,valjda nije hteo da me povredi,ili se bojao da cu da raskinem snjim...
,ljubavi postoje nije da ih nema,ima ih i to svakakvih ali one prave kao sto smo gledali,slusali,ne.Ne vise ljudska sujeta je zauvek sahranila na groblju zaborava.
Sta nam je ostalo,ostala su nam kratka zadovoljstva koja koristimo kao utehu za izgubljenim ili neostvarenim ljubavima!I TAKO JE OD ADAMA I EVE.A veze kako na daljinu tako i one blize su odrzive dotle dok neko nepomisli da ga onaj j... u zrav mozak!Bilo bi to ukratko o tome................KO SE NIJE UVERIO UVERICE SE KAD TAD?