Koji je to film, bio on domaći ili strani, zaslužio epitet najgoreg filma svih vremena, kada je vaš ukus u pitanju?
Opletimo po njima...![]()
Koji je to film, bio on domaći ili strani, zaslužio epitet najgoreg filma svih vremena, kada je vaš ukus u pitanju?
Opletimo po njima...![]()
trenutno mi pada na pamet barbwire sa pamelom anderson![]()
![]()
, a i gigli sa jeniffer lopez
![]()
![]()
, zali boze vremena
nattydread is coming to dinner
Gde god ima Ivane Mihić i Milice Milše, to mi je dno dnaDorćol-Menhetn i sličan domaći treš, a od stranih mi na pamet prvo pao Postman sa Kevin Kostnerom... i žestoko me smorio Fotografije za sat sa Robinom Vilijamsom, a dopisaću još kad se setim...
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Hm... Meni prvo pada na pamet Doktor T. i sve njegove zene... Ili ga ja nisam dobro razumela...Imala sam 14god kad sam ga gledala...
Od domacih je bez konkurencije onaj shit "Kupi mi Eliota"Sad mi nista ne pada na pamet, al' sve one toboz' komedije tipa "This is not another..." me najstrasnije smaraju i zaobilazim ih u sirokom luku.
Gather ye rosebuds while ye may...
Jedna od skorijih katastrofa Drug Crni u NOB-uveze to nema
ili sam ja previše očekivala,ko će ga znati...
I may not be perfect but I'm always me
makedonski film "Ja sam iz Titov Veles" meni je katastrofa. mozda se mnogi nece sloziti samnom,jer je dobio puno pozitivnih kritika, nagrade...ali nisam mogla da ga gledam i nakon 30 minuta ugasila.
i jos jedan
"The Brave One" sa Jodie Foster....nakon ubistva njenog momka i njenog silovanja, ona jedva prezivi, pa kupi pistolj i pocne da ubija siledjije...nisam ga dogledala![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Sve i jedan film Alana Sandlera koji sam gledala... Click, The Waterboy, 50 First Dates, You Don't Mess with the Zohan, pa i The Wedding Singer...![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje