ovde je prava pometnja...![]()
e sad ide 610 lave ne zbunjuj nas![]()
Poruku je izmenio silvia, 21.07.2008 u 20:33 Razlog: ustvari sad više ni ja ne znam kolko je :smeh:
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
620![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
620... znala sam ja čim je rozla boja bila na noktima...![]()
...srce se nosi javno...
630 ....fensi lav..... 10x![]()
660 je sad koliko ja vidim
Poruku je izmenio veverica, 21.07.2008 u 21:19
680...
Stvari se menjaju nabolje, hteli mi to ili ne... [SIGPIC][/SIGPIC]