Ovo je potpuno "ludo" stvorenje ...
Jeff Bridges... tačnije film "The Big Lebowski" ... premijera na TV 1000 (još uvek traje
)
umirem od smeha
već više od sata
![]()
Ovo je potpuno "ludo" stvorenje ...
Jeff Bridges... tačnije film "The Big Lebowski" ... premijera na TV 1000 (još uvek traje
)
umirem od smeha
već više od sata
![]()
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Cak ? Arnold ? Silvester ?
Neee ! Nemaju sansi !
Jim is the best .
Hej Joe...Supercalifragilisticexpialidocious !
Jutros sam ovo pronašla na stolu
-Sine, šta je ovo?
-Vežbao sam engleski sa S. (naš mali komšija)Nisam mogao da pišem na latinici kad je on još ne razume, pa sam mu to ovako objasnio
![]()
tu ispred moje firme je raskrsnica i tu saobracajac , radio neznam sta kad nije bilo saobracaja (naravno uvek su tu kad ne treba).Gledam kroz prozor cisto bezveze i dunuo malo jaci vetar njemu odleti kapa sa glave i poce da je juri levo desno e umro sam od smeha.
Muke policajske zato njihov posao nije ni malo lak![]()
Večeras, moj omiljeni filozof gdin Lukić (opisujući kako je izgledala supruga našeg ortaka na nekoj svadbi (unapred se izvinjavam zbog njegovog rečnika)):
"Brate, je l' znaš ti kolika je bila njena sisa? To ti je kao kad uporediš onaj mali sok u tetra-paku, onako izgužvan, i ovaj čvrsti, veliki od 2 litra sa 10% gratisa, a čuo sam da nekad daju i 20%. E njena je taj sa 20% gratisa."
![]()
Evolucija
Muškarac otkrije poljoprivredu i izmisli prehranu,
Žena otkrije prehranu i izmisli dijetu.
Muškarac otkrije ženu i izmisli seks,
Žena otkrije seks i izmisli migrenu.
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Pokusavam da dobijem sluzbu u MUP-u gde trebam zakazati termin kako bih izvadila detetu pasos.
Nakon pola sata cujem glas sa druge strane:
- Halo?
- Dobro vece. Htela bih zakazati termin za pasos.
- Molim?
- Zelim da izvadim pasos detetu, pa recite mi termin kad bi mogli da dodjemo!
- Aha, termin? Pa kad god zelite!
- !?! Kako? Pa recite mi kad imate slobodno!
- Na kukovdan !
-Kako?
- Na KUKOVDAN!
- Izivinite ne razumem vas!
- Cuj A. Ako ti tamo dodjem, dacu ja tebi termin za pasos!!!!!!!!!!
- ?????
- Halooooo! Ja sam bre tvoja sestra!
-![]()
Naime u isto vreme kad sam ja birala broj , ona zvala kod mojih i poklopilo se da se uspostavi veza...
Pričaju na radiju danas o jučerašnjoj nogometnoj tekmi u Zenici.
I puste u eter Ćiru Blaževića...
- ja nisam samo peder. Ja sam Vaš peder.
Koja legenda!
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
smejem se sebi. bombica telefonom zakazuje termin za pasosh u mupu a ja jedan dan u redu vishe od sat vremena na vetrovitih -8 da zakazzem termin, pa drugi dan pola sata da predam dokumenta pa joshte jedared vishe od sat vremena da zakazzem termin da podignem dokumenta pa josh sat vremena i da ih podignem chetvrtog dana..... a mogla sam sve to lepo
![]()
& underpaid......
Sceni..
07.01
Kroz san čujem kako mi dete zapomaže: gladan sam.. ja sam gladaan.. glaaaaaadddddaaa saaammm...
buđenje čista 10ka ... ne znam gde se nalazim
07.05
Pošaljem ga (što činim samo u ovako "izuzetnim" okolnostima) u pekaru po vruće pogačice (koje voli).. opet zaspim..
07.08
Kroz san čujem plač: dala mi je hladne paštetice... hladne paštetice.. hlaadneee paštetiiiceeeee..(koje ne voli)
07.09
Ustanem kao poparena, uzmem onu kesu, nataknem patike, srušim biciklu u hodniku (direktno na noktić malića prstića), udarim se strašno u poluotvorena vrata, sapletem se o otirač i niz stepenice koje inače prelazim u peŠes' koraka.. preletim.. u skoku.. kao gazela
07.12
Trampim te 'ebene 'ladne paštetice (koje ne voli) za vruće pogačice (koje voli)
(ne smem ni da pomislim s'kakvom sam se facom i frizurom tamo pojavila i kakav je dojam osoblje pekarice o meni steklo)
07.14
Ulazim u kuću kao furija, da su čak i ključevi iz bravice izleteli ... verovatno od straha..
a dete me zabezeknuto gleda...
vidi da sam pukla
07.15
I.. taman da ga gađam sa onom kesom punom pogačica (koje voli)
07.16
On progovara... " Mamaaa... oduvek sam te voleo!"
od 07.17 pa nadalje![]()
i juche i danas u malo izmenjenoJ verziJi ....
pricham s' guzom o vrticu .... verbalne pripreme .... kako shta .... bla bla ....
pred popodnevno spavanje razmahao se po krevetu sve u 16 ...
bam bam
tin tin
bam bam
tin tin
- shta to radish Vladeta ?!
- boSkuJem decu u vUticu !!!
mda .... uvuchemo duks u treshu .... i udri Bruce Lee .... shta oni tebi dva zeca tri zeca .... munZe rulZ![]()