Kaže mi majka da joj je danas klinče, drugi razred, skoro iz čista mira rekla:
- Vi nam oduzimate vreme
- Kako J. ?
- Pogledajte onu decu napolju, igraju se, a mi ovde radimo ovo bezveze...
pametni li su...
Kaže mi majka da joj je danas klinče, drugi razred, skoro iz čista mira rekla:
- Vi nam oduzimate vreme
- Kako J. ?
- Pogledajte onu decu napolju, igraju se, a mi ovde radimo ovo bezveze...
pametni li su...
... genetski modifikovanom dupetu Serene Vilijamsnije mi jasno kako ta žena (?) uopšte hoda
![]()
Jbt, moja sestra i ja smo valjda jedine na svetu koje volimo njenu guzicugenetski modifikovanom dupetu Serene Vilijamssta cu, kad volim pozadine, vece ako moze
![]()
Meni se, npr. mnogo manje dopada ovako nesto:
Za radoznalije, to je Simona Halep, rumunska teniserka.
Ujedno, slici sam se i smejala![]()
Krek, krek.. Ne gudra
...pticama...tako su bilejedna na drugu.....oce to,kad su svrake u pitanju
![]()
Oci,prilicno krupne i otvorene,zracile su uvijek mirnim i nepomucenim sjajem koji me privukao vec od prvog dana
danas me nasmejao sms koji mi je poslala moja luda drugarica
"Pusenje nije stetno, vec duvan"![]()
Mami i mackuCim mama okrene glavu macak uskoci u saksiju sa cvecem i pocne da razbacuje zemlju
Cim ma ona pogleda pobegne iz saksije
![]()
Everybody Wants to be a Cat
Vraćam se malopre iz pekare i na oglasnoj tabli ugledah papir na kome piše:
"Koljem bika bez kosti i ispod toga br. telefona"
Prvo je biloa zatim
![]()
I may not be perfect but I'm always me
Ovo me drzi od sinoc
Dakle pre neki dan pita me mali kako se rodio i ja mu kazem da je bio kod mame u stomaku, gde je uzivao, rastao i kad je doslo vreme lekari su otvorili mami stomak da izadje bebica...(posto je rodjen carskim rezom)
I sinoc pre spavanja trazi da mu citam "Vuk i sedam jarica". Na kraju zavrsavam ja, a on me gleda nekako zacudjeno, pa kaze mi:
- Mama i tebi su kao vuku razrezali stomak, da ja izadjem, pa onda te zasili! A jesam bio nemirno jare ???
Joooooj majko mila, kako li se samo setio!?!![]()
![]()
![]()
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
Bio sam nasmejan zbog nečeg od sinoć.
A smejao sam se onome od juče i još mi je smešno.
Ali prestao sam da se smejem.Bolesnima treba pomoći a ne smejati im se,njihov život je komplikovan i tužan i bez našeg smeha.
E da,smejao sam se i tome što sam pomagao komšiji da poveže neke računare u stomatološkoj ordinaciji koja se otvara u mojoj zgradi.I sve lepo mi odradili kad dolazi gospođa doktorka kad ono moja školska drugarica.
Nisam ni pogledao ime na firmi.
Poruku je izmenio Holtegaard, 29.05.2009 u 21:21 Razlog: slovna greška
Momci gledaju večeras kviz ''Narod protiv'' i pitanje glasi:
- Manastir Ravanica je zadužbina kod srpskog vladara?
Takmičar (koji je čini mi se profesor književnosti ili sl.) traži zamenu, a moj biserko ko iz topa odgovara:
-Kneza Lazara! Kako ne znaš! (svađa se sa tv-om)
Naravno, voditelj daje odgovor Kneza Lazara i postavlja sledeće pitanje...Ja se u momentu zagrcnula vodom koju sam u tom trenutku pila i upitam sina:
-Sine, kako si znao odgovor?
-Svašta mama! Pa to si mi čitala u mojoj početnici (njegova omiljena enciklopedija ) zar se ne sećaš?
Nekad se stvarno upitamhoće li njih interesovati neke stvari poput drugih dečaka od 7 godina ili ću morati i dalje čitati ovakve stvari sa njima...
![]()
Skupila se ekipica veceras i porucimo pizzu. Klopali klinci...ustali od hastala...seli veliki momci i djevojke...ova budala zvani peder beogradski gleda u kutiju i pita:"E...a nije bilo zelenih maslina? Ne volim ove zagorele..."
Pa kad se nisam srusila sa stolice![]()
Zagorele
Nisu zagorele samo su crne![]()