Osoba iznad širi dezinformacije o nepijenju kafe, na koju sam se uzgred , oprljio bila je vruća...
Osoba iznad širi dezinformacije o nepijenju kafe, na koju sam se uzgred , oprljio bila je vruća...
ODLAZIM ZAUVEK
ali vratiću se....
Osoba iznad mi je bila najdraza kafe kuvarica![]()
I da se zna migili je moj![]()
![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
osoba iznad se ozderava od rane zore![]()
neunistiva zlojebaba!
Osobo iznad pridruži se osobi iznad pa će i tebi život proći u veselju!!!
ODLAZIM ZAUVEK
ali vratiću se....
osoba iznad je glavna u kuhinji![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Osoba iznad me izludjuje sa tolikom pauzom...
Meci neke opasne oci na avatar,sta cekas.
Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!
osobo iznad chim nadjem neku adekvatnu slikicu,stavicu![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
osobi iznad se svidja 2x iznad!![]()
neunistiva zlojebaba!
Osobi iznad svaka cast sve zna...![]()
sreca je kada pored sebe imas voljene osobe
Zoljo nebodi,to ja onako drugarski.
osobo iznad ja ne bodem, samo bockam -![]()
neunistiva zlojebaba!
osobo iznad,umes ti,vidi se...
osoba iznad je moj![]()
![]()
Tooo osobo iznad,bas to sam.
osobu iznad bolucka grlo...
sreca je kada pored sebe imas voljene osobe