i owa isto![]()
osoba iznad iznenadjuje svojim naglim dolascima i odlascima
i owa isto![]()
osoba iznad iznenadjuje svojim naglim dolascima i odlascima
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
@DarkRed - osoba iznad je zaljubljenik Sportske centrale
neunistiva zlojebaba!
a tek owa
oprosticemo joj...zbog povrede oka!!!
@Blueella - osoba iznad se brine da ne postanem Jednooki Jack![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad nije vise online![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Osoba iznad promeni avatar... vise mi se svidjala ruza... inace, osoba iznad ima najsladjeg sina sto sam video![]()
osobo iznad hvala![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
osoba iznad sekad je hvale!!!
![]()
@Blueella - osoba iznad me setaiz sifte u siftu, noge me zabolese od trcanja
![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad ne zna da je to zbog toga da joj skrenem paznju od oka![]()
osoba iznad je danas kuckala u" textovi pesama"![]()
@Silvia - osoba iznad, pomno prateci postove, uvek prva primeti kada neko dobije zvezdicu vise ili "unapredjenje", sto je za pohvalu![]()
![]()
neunistiva zlojebaba!
osobu iznad boli koleno...a ne zna zashto
![]()