osoba iznad je konacno izabrala novi avatar![]()
osoba iznad je konacno izabrala novi avatar![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad je konacno dosla na forum![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
@Silvia - osoba iznad je zaboravila na vremensku razliku - kod mene je tek 6:30 ujutro!![]()
neunistiva zlojebaba!
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
@ Najgora - osoba iznad, se ustvari, obratila osobi iznad osobe iznad![]()
neunistiva zlojebaba!
osobo iznad malo je doslo do zabune....al nije frkazeznula sam stvar
![]()
@Silvia - kao i obicno, osoba iznad zezne stvar....Onda zbrise na dej shift da se iskupi kaficom....
![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad je u pravu...takva sam uvek zeznem stvar...sta cu kad sam smotana...al vi ste dobri i sve mi oprastate
![]()
Kažu da osoba iznad kuva najbolju kafu na forumu.
osoba iznad ima jednog (za sada) mlogo medenog sinčića![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
Osoba iznad ne voli kuvani pasulj! Pitam li se sta joj se desava?![]()
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Osobi iznad je nedavno bio rođendan...![]()
osoba iznad je ostala uskracena za jednu chestitku![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!