osoba iznad je veteran![]()
![]()
![]()
osoba iznad je veteran![]()
![]()
![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
osoba iznad je jedna veoma zanimljiva osoba![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Osoba iznad ide na Docek samnom i Dakijem![]()
![]()
neunistiva zlojebaba!
Problem - da li je ova tema nastavljena od juce oko 17:00 h
neunistiva zlojebaba!
Osoba iznad se Folira!Ne primajte se na njena obecanja za "docek NG"...Cekamo TO zajedno...![]()
![]()
![]()
Osoba ovde,nije mogla da izdrzi vise,a da ne "Lane" o osobi iznad!![]()
Srry,osobo iznad!![]()
osoba iznad mene ima lepog tigrica![]()
osoba iznad mnogo menja avatare.
meni najlepsi onaj sa dva lava-ili lavice... sta li vec bese
jbg uskocila mi silvia
Ovaj avatar sam dobio na poklon od meni veoma drage osobe,Osobo iznad...
Sada mi je Naj lepsi na svetu!