osoba iznad i ja nikako da se vise sretnemo![]()
osoba iznad i ja nikako da se vise sretnemo![]()
Osoba iznad osobe iznad mlogo vole da cita moje postove a i ja njineal bome osoba iznad osobe iznad vole mlogo da svercuje prsut i neke mirodjije
A osobica iznad neke zapanjujuce litraze rakije,kaze neki njInI lece neke kozne bolesti
![]()
![]()
![]()
Hmmm... osoba iznad mene mi je odnekud poznata![]()
![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Hihi...i meni osoba iznada i brate volem njene postove
![]()
Rekla bih da osoba iznad ima zelene oci![]()
Ja bih rekla da se osoba iznad danas popela na telefon i ne silazi sa istog![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
ja bi rekla da je osoba iznad mene u potpunosti u pravu sto se tice osobe iznad nje![]()
-Ako osoba za koju osoba iznad mene, zajedno sa osobom iznad nje same, kaze da ne silazi sa telefona, onda je sigurno na tresnji![]()
Osoba iznad mene je rešila da prestane da pije.![]()
Osoba iznad mene nije, iz prostog razloga sto je antialkoholicar![]()
A osoba iznad osobe iznad mene je jedina upucena, izgleda![]()
kad ova iznad mene ne bi 'vako upadala mozdabi i stigla nesto napisem za osobu iznad nje
osoba iznad mene mi ne da trashnju![]()
Ako osoba iznad mene požuri sa pričanjem vica koji kraja nema, možda će i da stigne da napiše nešto o osobi iznad nje, a da to budem ja![]()
kad bi osoba iznad mene pomogla meni da se setim kako se kaze onaj lider koji je na chelu zemlje onda bi ja pozurila sa pricanjem vica i mozda uspela da stignem napisem nesto o osobi iznad nje, a da je to onaa..
cek, cek.. pa osoba iznad mene jesi ti![]()
Osoba iznad je konačno (nakon mnogo sati igranja) odlučila da napiše nešto na forumu.![]()