osobo iznad pa to su slike iz SU![]()
osobo iznad pa to su slike iz SU![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
jel?izvinjavam se osobama iznad
![]()
ja sam prva dobila slike iz su![]()
![]()
![]()
![]()
osoba iznad je neshto bushnula,pa ima bo-bo![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
osoba iznad mi jos nije poslala slike![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
kakve slike???![]()
nema slika..obrisala sam da bi mi stao Karan![]()
osoba iznad ce dobiti ono shto imam,a shto josh nije objavljeno u galeriji![]()
osoba iznad ima crne patikice![]()
osoba iznad kaze:ko se s nama druzi ziot mu je duzi![]()
![]()
a osoba iznad dodaje...ko sa nama pije dosadno mu nije :seljak:![]()
osoba iznad:nja nja nja nja nja![]()
![]()
![]()
![]()
osoba iznad sushi kosu duplo duzhe nego ja![]()
a upravo je stigla ispod iznad osoba..jega![]()
Nema veze ko upada, svi ste slatki i medeni za mene![]()
No me toques
osobi iznad se prichinjava da neko upada i ispada![]()
majstor,nema sta.
sve stize osoba iznad
Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!
osoba iznad me danas slatko nasmejala,a da nije ni svesna toga..i ne samo mene![]()
osoba iznad je u noshit sifti![]()
neunistiva zlojebaba!