Vedra,optimistichna,prijatna....virtuelna drugarica....![]()
Vedra,optimistichna,prijatna....virtuelna drugarica....![]()
Ubica mekog srca.
osoba iznad je opasna Billica![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Sto osoba iznad ima mocan avatar, ne mosh je prepoznati...![]()
Ubica mekog srca.
osoba iznad kaze da je mrznja sama po sebi losa osobina,i ja se slzem sa njom![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Kad neko zna pesme kao sto su "ja necu da kazem", "Samo je još Mesec pun", i sl. shvatam da nisam jedini (ne)normalno zaljubljen u balaseviceve stihove...time me je kupila...moze da bude najgora na svetu...ima moju naklonost...bez obzira sto mi nije poslala reputaciju![]()
Pozdrav!
...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...
Osoba iznad iznad je domina pa se slaze s mene...
Osoba iznad je brza od mene u pisanje...![]()
Ubica mekog srca.
osoba iznad bi svašta nešto radila da je nevidljiva![]()
osoba iznad misli da svi misle na bezobrazluke kao ona![]()
Ko je za jednu voznjicu
Osoba iznad je spavalica![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
osoba iznad nece ici u junu na more![]()
![]()
Ali hocu![]()
Samo, zbog mora ne mogu da idem na koncert Pepersa![]()
Osoba iznad je tiha voda koja breg roni.![]()
Bar je tako ja dozivljavam.![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
osoba iznad je volela da se svercuje...![]()
![]()