osoba iznad je danas lutala po gradu![]()
osoba iznad je danas lutala po gradu![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
@Silvia - osoba iznad uvek stalozena, smerna, pronicljiva, i uz sve ovo dobar drugar![]()
![]()
neunistiva zlojebaba!
osobo iznad hvala...i jako mi je drago sto si se vratila![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
dodatak - osoba iznad ima lepe manire, osecaj za izrazavanje i smisao za humor. Osobo iznad, i meni je drago da sam opet na sajtu![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad nece zimuhoce leto
![]()
![]()
osobi iznad nedostaje sneg![]()
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
osoba iznad je uvek osoba iznad....
Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba
slusha i voli raznu muziku..
osoba iznad ima kratku kosu![]()
osoba iznad - Blueella ko Blueella - uvek raspolozenauvek spremna za zezanje
- uvek prisutna sa njenim fotkicama - sve u svemu SUPER
![]()
neunistiva zlojebaba!
osoba iznad nikad nije chula za internet cafe![]()
Osoba iznad bi volela da ode na koncert Mike Oldfielda![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
ko ti kazooooo??????![]()
![]()
![]()
osoba iznad ce konachno zavaliti svoju xxxx u koznu fotelju!!!![]()
PS
Rechi su suvishne![]()
Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala