Osoba iznad ne voli boraniju!
Osoba iznad ne voli boraniju!
"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"
Osoba iznd tolerise kasnjenje,ako postoji razlog![]()
Lako cu,ako je do mene.........
Osobu iznad bas nisam najbolje upoznala... ali svidza mi se
Osoba iznad je u pravu,a i ona mi je izgleda generacija![]()
Lako cu,ako je do mene.........
osoba iznad ne zna da kaze NE....ako ju lepo zamolish
!
Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!
Osoba iznad me iznenadila, malocas nije bila tu.![]()
nisam uspela da se javim osobi iznad..mnogo mi sporo otvara strane danas![]()
osoba iznad slusa Bing Crozby![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
osoba iznad voli smeshne filmove![]()
osoba iznad ne zatvara kofer bez razne gajtane,baterije,produzne i ostala prateca oprema za foto aparate,mobilne,lapove i takooo.....![]()
![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Osoba iznad ima iste tehnicke probleme kao ja![]()
No me toques
osobi iznad je hitno potreban tehnichki pregled!![]()
![]()
osoba iznad voli Ramazzotia![]()
otkud osoba iznad zna kako ja izgledam?![]()
osoba iznad me zbunila![]()
osobo iznad doslo je do zabune....uletela si pre mene...al sam ispravila![]()