Sinoc su napravili citavu pometnju u Laze Teleckog ulici (samoj po sebi pometenoj).
Gorica bolje izgleda uzivoT nego na TV - u.
Jutros isla emisija iz naseg grada, ko nije slusao, ima podkast
B92.fm :: Moj FM :: Dizanje
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
super su. kada bi nas vise bilo takvih. vikendom je neki drugi par. NEBO I ZEMLJA.
Taman sam juče krizirala dok oni zasluženo odmaraju, kad u neko doba pred svitanjeONI! Do duše u Nišu i Zasavici
ali sam uživala i eto me tamo čim pre, a eto i njih ovamo.
Kic emisija,ciist sund,tracarenje kao u zutoj stampi,i sad oni su najpametniji a svi ostali su daleko ispod njihovog nivoa! Maximalno su prepotentni!
godinama ih slusam, stvarno su![]()
e, moj beograde, sta si docekao...
"Dizanje putuje u Berlin, otpisani direktno iz Beograda lete u Berlin i tamo će naša ekipa sa svetskim zvaničnicima proslaviti 20 godina od pada berlinskog zida. Uživo. Radićemo 5 dana program uživo iz Berlina."
izvor: B92 - Vesti - Kree nova jesenja šema Radija B92 - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije
Život nije, i nikada nije bio, pobeda sa 2:0 kod kuce protiv lidera lige, posle rucka u restoranu brze hrane.
Volim i "Dizanje" posle 12 kada se krene i sa idejom - Bolje i u 5 do 12 nego (m)rak - DIZANJE svesti (vs čitanje me boli a i plaši)
... Kao danasvs. Kao da je bilo nekad :-(
Svi koji su se javili u vezi ove teme, hvale na sva usta pomenuti dvojac. Meni se oni nešto i ne dopadaju. Mislim, pre su bili bolji, sada su malo postali tračeri. Imaju dosta korisnih informacija koje kroz zezanje šalju ali nešto mi smeta kod njih. Malo podilaze ljudima, kako mi se čini.
![]()
Prvi utisak uvek vara
Možda sam subjektivna, ali konstatacija da su postali tračeri mi je zaparala uvo.
To što realnost, kroz prelistavanje štampe, pretvaraju u smeh, nikako ne bih stavila u kategoriju trača.
Upravo, dobro se zezaju na račun svega i svih.![]()
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Slažem se sa time da ne treba ništa skrivati od javnosti, da joj treba dati na uvid šta se dešava ili što narod ne zapazi u sveopštem haosu. Tanka je granica između duhovitosti ali lako može da se sklizne na drugu stranu.
Smeta mi što objavljuju vesti iz sveta estrade, koje objavljuje žuta štampa, znači, razne pikanterije, ko je sa kim bio... Neka ostave tabloidima da se time bave. Ipak je B 92 profesionalna RTV, i nije na njenom nivou da se bave nekim temama, ličnostima, događajima, koje i ne zaslužuju komentar ozbiljne medijske kuće kakva je B 92. Iako, na taj način pokazuju takvim opisom događaja, u kakvom svetu živimo.
Prvi utisak uvek vara
Jutros uzivo iz Berlina..
PODKAST
Meni postojanje ove emisije znači nadu u normalniju Srbiju.
Nemojte da mi ih dirate..
mislim, mnogima smeta Dizanje u Srbiji
(ko shvata, taj razume)
Ko rano poludi, ceo vek mu u veselju prođe!
Slusam ih neko jutro listaju stampu kao i obicno i negde ima neki tekst o tome kako cesto biva da grobokradice otkopavaju imucnije pokojnike za koje se zna da su sahranjeni sa raznoraznim ovozemaljskim blagodetima.. Tozla, pare, vredni satovi.. Pa izmedju ostalog i mobilni telefoni.. I tu se Dragan udubljuje u problematiku.. Kao kad sa'ranis mobilni sa dragim ti pokojnikom jel' mu saljes i dopunu.. Missim, jel onu od peSto ili od dvesta i u kom vremenskom intervalu..
Obozajem ih.
Inace.. Otpravishe Jovanu i onog Srdjana na Pink, dovedose ovo dvoje.. Pa bravo za RTS.
Voditeljski duo predstavljen u sedištu RTS-a
Gorica i Dragan od 10. maja na Radio Beogradu
Donedavni voditeljski duo Radio-televizije B92 Gorica Nešović i Dragan Ilić predstavljeni su danas u sedištu Radio-televizije Srbije (RTS) kao nova pojačanja Prvog programa Radio-Beograda, gde će od 10. maja voditi jutarnji program "Buđenje".
Nešovićeva i Ilić su na konferenciji za novinare u Takovskoj 10 rekli da u finansijskom smislu nisu "prešli na jasle RTS-a", jer se "Buđenje", koje će ići radnim danima od 6.00 do 9.00, realizuje kao projekat njihove zajedničke produkcijske kuće "Supermiš".
"Nismo na plati Radio Beograda i RTS-a. Drago nam je zbog toga, jer je radio kao medij došao u fazu da može da se razvija na sličan način kao televizija, a preko radija možete lepše da realizujete projekte", rekla je Nešovićeva.
Ona je najavila da će njih dvoje pored obaveza na radiju imati i kratka uključenja u televizijski program RTS-a.
Ilić je istakao da je "Supermiš" svoj proizvod izneo na tržište, da je pregovarano sa tada matičnom kućom B92 i "sa drugim emiterima, nešto posredno, nešto direktno", i da je na kraju ponuda Radio Beograda i RTS-a bila "najjednostavnija, najbrža i najbolja".
Trenutni saldo "Supermiša" je "nula dinara", a ugovor sa Radio Beogradom sklopljen je za sada na godinu dana, jer Ilić ističe da obe strane žele da "vide rezultat u rejtingu i kvalitetu programa".
"Nije bilo cenjkanje, već profesionalni izazov. U jednom trenutku u B92 smo osetili da nam treba bolja logistička podrška za ono što želimo da radimo. RTS nam može to omogućiti. Odluka nije bila preko noći, niti vođena emocionalnim razlozima, već željom da na pravi način nastavimo karijeru", naglasio je Ilić.
Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović istakao je da će Nešovićeva i Ilić biti "gospodari sadržaja" emisije "Budjenje", jer su to "ljudi sa 20-godišnjim iskustvom i njihova sloboda i koncepcija se ne dovode u pitanje".
BLIC