Treba pomoć, možda ću da pazarim uskoro, razmišljam. Uslovi su da ima kod nas da se kupi, da bude okoooo40 - 50 000 dinara i da ima wireless i da može na internet na još neki način. Multimedija je u pitanju, da lepo radi za sve, da ne brdži ništa. Ima li nešto što trebam izbegavati, određene procesore itd? Koji je najbolji za te parice? Šta predlažete?
![]()

40 - 50 000 dinara i da ima wireless i da može na internet na još neki način. Multimedija je u pitanju, da lepo radi za sve, da ne brdži ništa. Ima li nešto što trebam izbegavati, određene procesore itd? Koji je najbolji za te parice? Šta predlažete?

Citat

Za ono za šta meni treba uglavnom je dobar svaki, nego sam mislila baš da ne naletim na neko sranje koje će me samo nervira zbog nekih gluposti. A ne bih sad ni da ga plaćam ne znam koliko jer mi ne treba svemirski brod, a i imam još računara. I bitno mi je da ima wireless karticu, a vidim da to ima 95% novih laptopova, vršljala sam malo ovih dana. Nisam ja to još za kupovinu čvrsto ni odlučila, samo razmišljam. A vidi ovaj:

Tech Support IV mislim da je epizoda... Kad se mali veverac natezhe sa tech support likom - iz Indije