Dakle?![]()
Dakle?![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Ne zelis da znas
Ma, razmisljam o tome sta bih mogla korisno da radim, o tome kakvo ce novo sranje sutra napraviti oni moji gilipteri iz odeljenja, sta cu da jedem, koga ima na msn-u, sta sam zaboravila da uradim (jer redovno nesto zaboravljam), kad cu konacno da odem kod ocnog, kako bi bilo krajnje vreme da smanjim cigare i pocnem da ucim (
), kol'ko kredita imam za mob.... al' najcesce mislim o tome kad ce plata
![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
Svaki dan razmisljam da li cu stici da odradim sve obaveze na faxu.![]()
redovna smaranja tipa "sta bi billo kad bi bilo"... i redovno isti zakljucak "da je babi kurac, nebi bila baba"![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ne želite to da čujetekod mene je totalna konfuzija
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
uvijek pocnem da lamentiram o svemu i svacemu, bez ikakvog reda, pocetka i kraja, tipa trenutne politicke situacije u svijetu, nepravdama, koliko cu maksimalno megabajta moci dnevno da skinem, kako opet nisam oprala sudje, kako me baba nervira...totalna zbrka i konfuzija...![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
izbegavam samocu, jer kad pocnem da razmisljam, izgubim i pocetak i kraj, sve i svasta mi pada na "pamet", od spiskova za kupovinu, kalkulisanja, preko "svetle" buducnosti do koncerta J.Lisac.. totalni haos
![]()
![]()
Sta cu i kako nesto pametno da uradim sa svojim zivotom
ivancica
Uglavnom o nekim proslim stvarima, osobama i dogadjajima... Nekada razmisljam i o potencijalnim buducim ili neostvarenim... Mimo ovih misli koje me opustaju u poslednje vreme se uglavnom nerviram.
Mada, moram priznati, od kad posecujemi kad sama nisam sama
![]()
Evo, promenila sam potpis![]()
Isto. Nekada mi takva razmišljanja daju krila, elana i entuzijazma, ali nekada me i obeshrabre i dovedu u žute minute.Lady in red kaže:
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
A kad sam sama???
uveče, kada sa posla dođem kući,
polumrtva i potpuno isceđena nakon 10-12 sati izvršavanja radnih obaveza...
jedva se dovezem do kuće..posetim omiljeni mi deo kuće (kupatilce moje jepo),
i ondaK se zabodem u krevet...
jedva napipam daljinski i pustim finu, laganu muzikicu..
i ne razmišljam ali ič..
samo uživam u miru i predivnim notama muzike koju volim...
"Frankly my dear, I don't give a damn!"
Analiziram situacije u kojima sam se našla, i ljude...i sebe u tom trenutku. Razmišljam šta bi sve trebalo da uradim... i šta bi bilo kad bi bilo.
Obicno se trudim da ne razmisljam nesto mnogo,jer onda se nerviram ( ali i kad razmisljam onda je to SBBKBB )...Pustim omiljenu mjuzu i opustam se...punim baterije !![]()
uvek sebe uhvatim kako se nesto preispitujem i analiziram sebe,postupke dogadjaje , ljude .......... a onda uvek nekako dodje na
swba kaže:
Possibility of dream come true makes life worth living.....