E pa sigurno vam se dešavalo da napravite neki kiks u vašem gastro kutku, pa da to nekako na jedvite jade prepravite ili da ga sroljate u kantu za đubre...
Šta ste sve ljudima servirali? Ili... može i - šta su vama sve servirali? ...ako slučajno nemate kulinarskih iskustava iz prvog pitanja...![]()
Kod mene ih je bilo... i ne vezuje se samo za početke u kuhinji, u stanju sam svašta da uradim ako negde u glavi baš odlutam ili radim četiri stvari u isto vreme... Tako sam jednom napravila dobar špricer drugu od kisele vode i jabukovog sirćetajbga nisam gledala bilo u staklenoj flaši
Ajoooooj tu facu nikad neću zaboraviti
![]()
O slanim kafama da ne govorim![]()
I jednom sam pokušala da napravim nešto sa lisnatim testom, ali sam kupila toliko masan i slan sir, a još dodala soli i ulja da se to prosto nije moglo pojesti. Završilo je u kanti...
Kupim neki kineski začin, veoma specifičan, a koristi se u tragovima, ono, baš je jak i ako se pretera može da upropasti jelo... a vrlo je sličan mlevenom crnom biberu, ovako, na oko... E to sam jednom roknula u neko jelo, i prepravke nije bilomama došla na ručak i umalo da je udavim
Ma, bilo ih je još, sam' da se setim...![]()

jbga nisam gledala bilo u staklenoj flaši
Ajoooooj tu facu nikad neću zaboraviti
mama došla na ručak i umalo da je udavim 

Citat




Sve sam radila kao i uvek, ne znam gde sam pogresila. Ocekivala sam odusevljenje sa njegove strane
a on je prokomentarisao da je corba
bezukusna
Katastrofa!!! 




E desava mi se da zabrljam u spremanju jela a da neznam ni sama gde sam pogresila.
Tako sam pravila jafa kolac po ko zna koji put al avaj....
desi mi se da meso neispecem dovoljno i da bude tvrdo ko kamen







