Ima ih na netu koliko voliš, al' sad otkrijem da nema ova tema opravdano izazvanim surfovanjem u potrazi za dobrim receptom za zečetinu jer sam juče dobila jednogi ne znam šta da radim sa njim, nikad nisam to spremala, a rekla bih da ovde ima onih koji jesu. Ima li neko dobar oproban recept, kako ga je uostalom najbolje spremiti - da li peći, da li paprikaš...
Ako ide u pac koji je najbolji za zečetinu, itd... Unapred za'valjujem.

i ne znam šta da radim sa njim, nikad nisam to spremala, a rekla bih da ovde ima onih koji jesu. Ima li neko dobar oproban recept, kako ga je uostalom najbolje spremiti - da li peći, da li paprikaš...
Ako ide u pac koji je najbolji za zečetinu, itd... Unapred za'valjujem.

Citat

to jest... povadi deliće olova
Nisam krenula u akciju al' moraću sutra
deda cupka oko zamrzivača 

ipak,recept od 'beliver' će vizuelno lepše izgledati. Znaj da jesam lovac,ali nisam neki kuvar - više volim da jedem...jebi ga,za zeca baš ne znam nijednu kuvarsku foru ali ću ti reći jedan detalj za paprikaš od divlje svinje:pre oko mesec dana na jednom banketu moj drugar je kuvao i uhvatio sam ga da je iseckao nekoliko jabuka nakon što je stavio i meso da se kuva,posle mi je priznao da jeste i da to mora da bude isključivo 'zlatni delišes'...

Ovde je već počela čitava sprdnja kad sam rekla to za olovo
)
Tata, a ko je ubio našeg zeca? Ja to neću da jedem
Ja ću pile. (
)