nisam.....zapravo nisam jos....![]()
nisam.....zapravo nisam jos....![]()
Najveca vlast je vladati sobom.
osamarila sam jednog zato sto me je uhvatio za zadnjicu, a drugog da bi skratio jezik
Nisam udarila (ne bih računala tuče iz detinjstva), ali jesam ubola nožem..u samoodbrani..
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
pre dva vikenda bila u izlasku s drugaricama, kad prilazi neki glavonja i pocinje da mi se dernja na uvo. lepo mu kazem da nisam raspolozena ni za kakve varijante i da me ostavi na miru, ali ne vredi nista.. uneo mi se u lice i samo sam osetila njegov dlan na grudima........ ne znam kako ali u sledecoj sekundi moje koleno zavrsilo je medju njegovim nogamalik je posle toga krenuo da urla i nasrce, ali je obezbedjenje bilo blizu i odradilo svoje........ a ovog vise nisam videla
sama sam sebe iznenadila ovakvom reakcijom, pre toga se ne secam da sam nekad nekog i pozelela da udarim![]()
ne, nema potrebe za tim varvarskim postupcima i vaspitnim metodama..al' moj jezik im kosti lomi...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
juce sam skoro udario nekog mladog majmuna...
dobacivao nesto jednoj starici i pljunuo je na moju putanju, tik pred mene...
sta cu, lako se iznerviram...
![]()
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Mozda sam munula nesvesno u bubreg ili cevanicu (nemirno spavam)
...inace ne...ali Fatam za revere, grebem noktima...![]()
Budi pametan i pravi se lud
Jesam, mog bivseg decka....On je prvo udario mene, a onda sam ja njega.....i nisam ga udarila, vec sam ga udarala.....To mu je bio prvi put, a naravno i zadnji....jer sam ga tog momenta izbacila iz svog zivota...Ja sebe ne mogu da vidim u poziciji da me muskarac udari, a da se ja sklupcam i obglim rukama..Znaci, bukvalno sam bila u mislima "neka me i ubije, ali ja da mu ostanem duzna - necu!"..
Jesam, zasluzio je.....i nikada koliko god da sam imala snage i "razvalila mu samarcinu"......taj osecaj na njegovom obrazu i usnama ne moze biti bolniji od onog koji sam osetila ja, njega je mozda boleo pet, deset minuta...mene nije nikada "prestalo" da boli....Da boli razlog zbog kog sam ga udarila...
Mnoge mrzimo bez ikakvih razloga, a da ih zavolimo, tražimo čvrste razloge!
Nisam nikad.. no, bar ne namjerno..![]()
Nije svako ko luta izgubljen..