Citat NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Mislim da dečaci i devojčice na sasvim drugi način shvataju prijateljstvo... Vi ćete prijateljem nazvati i onog momka s kim jednom nedeljno odigrate partiju basketa, popijete pivo tu i tamo kad se sretnete, ili kome (ili ko vam) odradite poneku sitnu uslugu... Za koliko takvih prijatelja možete da stavite "ruku u vatru", pozvati ga u dva noću jer ste u bedaku, ili mu bez problema priznati da ste "jednoj" dozvolili da vas voza jer ste toliko zaljubljeni u nju, da vam je sve jedno šta vam i kako radi sve dok je sa vama? Pred koliko njih bi mogli da se rasplačete (sasvim ljudski), a da vas ne proglasi za pi...cu i slinu?
Za devojčice je prijateljstvo poput kulta... Prijateljica je nešto poput sestre, osoba od poverenja, neko ko je uvek tu, neko ko sluša, boluje, pati zajedno sa mnom... Prijateljica je zadnja linija odbrane od svega i svačega... Neko pred kim sam ogoljena do kraja... Neko pred kim ništa nije blam...
Znači ima prijateljstava i prijateljstava... Dečaci ih imaju puno... Raznih ...Devojčice samo jednu ili dve... Ali prave...
...vidi dusho, ja na to gledam kao na prstenove: ako uzmemo da sam ja centar sveta (malo neskromno, ali je tako ), prvi krug (ili prsten) oko mene je moja porodica. Sledeci su 4 - 5 ortaka pred kojima mogu da budem kakav god hocesh i da pricham shta god hocu bez straha da cu da budem proglashen za bilo shta (ponekad je drugi krug toliko jak da se preplice sa prvim, po intenzitetu osecanja)...treci prsten chine 10 - 20 ljudi kojima mogu da se obratim za odredjene usluge u odredjenim trenucima, da odigram partiju basketa ili neshto slichno...chetvrti su poznanici koji mogu, a i ne moraju da mi zivot chine lepshim...i to ti je to.

Mislim da strashno greshish kada nas dechake generalno posmatrash kao povrshne shto se prijateljstava tiche, ja bih rekao da je bash suprotno, zbog toga sam i postavio ovo pitanje...

...nego, imam josh jedno:

shta pishe na vratima i po zidovima u zenskim javnim WC-ima?

Naime, ne znam da li i kod vas ostavljaju slichne bljuvotine kao u svakom mushkom WC-u (grad totalno nebitan) - od brojeva telefona do detaljnih opisa shta bi neko uradio licima u uniformi ili shoferima (i gejevi se izgleda pale na shofere, op. a. )...a kod vas, shta ima?