Privatni fakulteti variraju po kvalitetu,a svako iole socijalan ce imati poznanika ili poznanika druga druga druga koji ide na fakultet koji je tvoja opcija u glavi.
Ja cem da upisem privatni tj Usee smer Poslovno-Pravni engleski i debelo sam se raspitala unaokolo kakav je. Nista sem reci hvale. Plus je od prosle godine akreditovan {a uz to me (tj moje roditelje) kosta isto ko i drzavni da nisam na budzetu,oko 1500 e} ,tako da ne vidim nista lose. Samo sto treba da saznam da li ima 2 rok.
Takodje sam za neke Bg faxove cula da su dobri a neki opet ladjenje m... koliko su opasno ozbiljni.
Npr Mod' Art koji sam isto htela u Bg jeste skuplji (oko 3000 e + jos usputna oprema koja treba za sivenje,crtanje,slikanje), medjutim na tom faxu se bas radi,nije za lelemude
Takodje fax u Italiji u Trevizu sa smerom za dizajn odece se vise isplati nego kad bi uzeo cenu ALU i oduzeo cenu Mod Art. Tj. primaju 5 stranaca i svi su stipendirani sa po 3000e po godini. Jos si u srcu mode,modne kuce poput Benettona ti kupuju ti skice za 100 eura.
Sa BK u Bg-u znam neke ljude koji glavu koriste samo kad ih pogodi pesma pa udare njome o zid.
Jos uvek nije moguce diskusiju voditi i uopste pricati o tome koliko su dobri priv faxovi kada ni ne mogu da se porede sa onima u inostranstvu.
Ma ko god ima para i zelju,informisanost mu je pola uspeha.

Citat