Moja skola se zvala "Branko Radicevic". Nikad nisam mislila da cu reci ovo, ali, bas mi nedostaje![]()
Moja skola se zvala "Branko Radicevic". Nikad nisam mislila da cu reci ovo, ali, bas mi nedostaje![]()
Moja osnovna skola se zvala i jos se zove:"Svetozar Markovic Toza" iz Novog Sada.
ja promen'la cetir komata....
Ubica mekog srca.
1. razred- Jovan Mikic
od 2. do 7. razreda- Ivan Milutinovic
8. razred- Vladimir Nazor (pa u sred godine promenise ime u Miroslav Antic)
Jozef Atila
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Zvala se ''Vladimir Nazor'', sadašnji naziv ''Jovan Cvijić''
Evo linka sa dvadesetogodišnjice završetka...
http://picasaweb.google.com/gerbeszoran/MaturaVIII32005
Moj ego pie čekove koje moje telo ne moe da unovči
Jao, gerbes, što me podseti na nastavnicu fizičkog?Imala sam stalno trojku kod nje.
![]()
Jedva sam je prepoznala (ako sam je uopšte dobro prepoznala
). Nisam je videla 10 godina, baš je ostarila.
A i ona druga žena mi je jako poznata, ali nema šanse da se setim imena ni predmeta.
![]()
Ja sam pola školovanja provela u školi Vladimir Nazor, a onda su joj promeni ime u Jovan Cvijić. Objasnili su nam tada da je ovaj drugi čika važniji i zaslužniji za nas.![]()
![]()
Ja sam promijenila puno skola, nazalost!
Prva se zvala Simon Bolivar, pa je promijenila ime u Skender Kulenovic, pa sam onda isal u Djordjo Panzalovic, i konacno nsa zavrsila osnovnu u 19. aprilu!
Uf umorih se!
Stevan Sremac![]()
"Frankly my dear, I don't give a damn!"