Trava, joint, vutra, marica.
Ima milion naziva za ovu zelenu biljčicu.
Smatrate li ju drogom ili tek bezopasnom razbibrigom i sredstvom za opuštanje?
Laka nabava, relativno mala cena, čine ju donekle dostupnom svima.
Dali ste za dim ili odlučno -ne?![]()
Trava, joint, vutra, marica.
Ima milion naziva za ovu zelenu biljčicu.
Smatrate li ju drogom ili tek bezopasnom razbibrigom i sredstvom za opuštanje?
Laka nabava, relativno mala cena, čine ju donekle dostupnom svima.
Dali ste za dim ili odlučno -ne?![]()
u srce da ti pucam neću
al za par meseci traiće metak
da to učini sam
Nikad probao i necu iz pincipa...
Ne bi razumeo ni svoju decu da to ucine...
Smatram da utice na psihu i to trajno, kao i svaki sedativ, omamljujuce sredstvo, alkohol, kofein, lepak, benzin i nitrati iz salama...
Samo droge to cine malo jace...
Za potpunu zabranu svih vrsta droga ( i dalje!)!
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Mislim da na prste jedne ruke mogu izbrojati one iz mog okruženja koji baš nikad nisu probali (ako ne lažu).
Neki su jedno vreme bili redovni konzumenti, mali je broj onih koji su to i ostali.
Duvala sam. Ne redovno, ne često. Nekako, to sam mogla sa stvarno bliskima i samo kad sam jako dobro raspoložena.
Davno nisam što ne znači da neću opet.
... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....
Probala, jašta
Može biti dobro sredstvo za opuštanje onima koji je tako pozicioniraju, a isto tako može biti korak ka nečem opasnijem..
Ne znam, ne volim zamućen um pa nitduvam nit pijem alkohol,
ali nikada se nisam pokajala što sam probala![]()
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
probala
nisam ljubitelj
poznajem mnogo ljudi raznih profesija i godina koji je rekreativno konzumiraju
nisam ni pristalica,ni protivnik
ja kasljem od nje mnogo,smeta mi suvise jak miris i zato ne koristim
Ploviti se mora i bez broda ..
probala jednom... nije mi se svidelo... ko veli, ajde, kao, bila je losha trava... probala drugi put, bilo mi je zanimljivo dok nisam napustila kucu, otishla na moto susret, neki matori mi turirao pored ushiju dok sam gledala nastup grupe "Pero Deferomero"... bilo je zastrashujuce pogotovu stoga shto je Pero bio obuchen u belo od glave do pete a neka neonska svetla drechavih boja su se nazmenichno smenjivala... od tada se ipak drzim alkohola...
znam ljude, meni chak i prilichno bliske, kojima je to nekako normalno i koji chesto duvaju... shta ja znam, nije to za mene...![]()
I'm not evil.... I'm just up to no-good...
Dodaj još jedan prst protivnika opojnih sredstva
Sa 6g. sam počeo da se bavim s sportom i nisam prestao ni dan danas ...
cigare u jednom periodu života su mi najgore zlo koje sam okusio a za trave i korove ni izbliza nije bilo šanse ...
kasnije u životu su moja dva prijatelja (još iz detinjstva) posegnula za heroinom drugi za alkoholom ...
dugo sam pokušavao da ih odvratim i na kraju se razišli za sva vremena![]()
Poruku je izmenio Goga, 29.04.2008 u 12:56 Razlog: Citat
Ko je za jednu voznjicu
...probala...da
...bilo dobro...da
...smejanje dok ne utrnu trbusnjaci...svakako
...nisam dugo....nisam protivnik
...u svakom slucaju ne preporucujem onima sa slabim karakterom
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
leleeeeeeeeee, zar vas je toliko probalo?
Mogu samo da zakljucim da ce neki iz iste radoznalosti i zato sto je zabranjeno sladje probati i jace droge. Pa ce neki i da se zalepe...
Jos vishe sam protiv!
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
ludi dim je ludilODanas malOo manje,ne znam ni ja zashtO..ali ok uwjek kad se moze i kad se ima,ok..opusteni 'dim' dzointa je luda kUCa
..jao kad sam je krIo u kutiju cigara.pa na sifonjer
imaO sam
mislim da sam trebao da napunim 17 god..
...ma wala totalNo bezazlenO i preporucljiwo
djeco,slobodno nawalite
![]()
Konzumirala nekoliko puta.
Prvi put sam bila isuviše napeta, sa iščekivanjem: '' Kada će početi da deluje? '' .
Naravno da sa takvim razmišljanjem - '' dejstva '' nije ni moglo da bude..
Kasnije sam se samo blamirala...
U par navrata mi se desilo da zaspim,
za stolom u kafiću, sa gomilom gustih sokova oko mene
i preglasnom live muzikom.
Ne ''radi me''...
Tačnije ''radi'' ali ne onako kako sam zamišljala.
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
e to s blamiranjem se i meni desilo......povukla sam dva dima,i pri tom svesno zabusavala jer kao sto rekoh,kasljem kad uvucem dim,i samo sam osetila da su mi se noge odsekle i da hitno moram da prilegnem......i posto je duvanje bilo u stanu do mog,takozvano komsijsko okupljanje,ja se nekako pridignem i odgegam niz hodnik pa u krevet....legnem...a tamo...chudo! uzbrdo nizbrdo u krug gore dole...jedva ziva ostadoh....
oni prepricavali to dugo.....i preporucivali tu "marku" jointa jedni drugima......![]()
Ploviti se mora i bez broda ..
sa 15 sam probala marihuanu, sa 19 sam se "skidala" sa kokaina...droga je droga ma kako bezazleno je predstavljali ili kojim je imenom zvali. ovisnost koja cesto pocne od radoznalosti ili zelje za pripadnoscu NIKADA nije zivot ucinila boljim vec samo stvorila pakao ne samo osobi koja ju konzumira vec i njezinim najblizima.
Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...
dimiJo i ja par puta
dejstvo... e pa to bi vec bilo tesko opisati... ja sva ta letenja, padanja, pentranja i slicne pojave nisam dozivio... bem li ga bice da su mi uvalili neki zescu krdzu
hvala Bogu nikada mi nisu trebali bilo kakvi opijati da bih se opustio... a jos vise sam protiv konzumiranja bilo kakvih droga... al ne lezi vraze, moram ja sve da probam iako mi vise no nije potrebno... e tako jedno vece pre izlaska neko iz moje klape izvuce travu... mi svi fina djeca kad se nismo onesvjestili od dragosti... wau i mi da to probamo... smotali momci, duvali ko ciro i pravac klub... ja pre prvog dima sam bio u nekom tripu da cu zesce da se odvalim i vec sam bio poceo da zamisljam kako ce mi muzika i ritam dobiti sasvim novu dimenziju to vece... ulazak u klub nista nije obecavao... ajd reko treba tome malo da iz pluca proseta do mozga... prodje vece nis se ne desi... sem par komentara da smrdim ko zapaljen plast sijena nista se bitnije nije promjenilo
posle sam par puta povukao dim-dva, opet nista spektakularno
ne vidim marihuanu kao default prvi stepenik koji ce te uvesti u svijet teskih droga... masa njih iz mog okruzenja su redovni korisnici... ponekad da ne znam da su "naduvani" ne bih ni primjetio promjene u njihovom ponasanju
definitivno sm protiv konzumiranja iste ali sam i protiv trenutnog sistema zabrane... no o tom imamo drugu temu![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.