Kupio "Pesak i pena" (Halil Džubran) kao i "Fukoovo klatno" (Umberto Eko), a odmah zatim ih i poklonio![]()
Kupio "Pesak i pena" (Halil Džubran) kao i "Fukoovo klatno" (Umberto Eko), a odmah zatim ih i poklonio![]()
Drugar mi je ipak poklonio Tolkinove "Nezavrsene price"![]()
Krek, krek.. Ne gudra
dobila samo na citanje od Isahare Kunderin "Identitet"....nocas cemo videti kakva je...
Ploviti se mora i bez broda ..
Kupila sam danas štivo za more:
Koliba - Vilijem Pol Jang
Malvina - Mirko Kovač
Dobri muž iz Zebrine ulice - Aleksandar Mekol Smit![]()
ZLATNA BILJEŽNICA - doris lessing
Puhač stakla s Murana - Marina Fiorato
... kupila
ESKIMI - damir karakaš
... dobila![]()
knjiga autorke Manike Rani
"Dodir Tla"...........odlican roman za one koji vole ovakvu tematiku
Misterija pasijansa
Justejn Gorder
Poruku je izmenio Cecara, 31.08.2009 u 23:06 Razlog: slika zaista nije potrebna
Meni je strogo zabranjeno da stavljam te u pesmu...
Bane Krstić
neke astroloshke..moje omiljeno shtivo![]()
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
poklanjam naslov po zzelji onome ko mi seljachki prstom pokazze gde mogu kupiti sagu o bednicima (nadzib mahfuz).
& underpaid......
Dobio sinoćke knjigu od 80 Čehovljevih pripovedaka i novela i "Komunistički manifest". Šta im je to trebalo? Ma, drago mi bilo, nisam mogao da sakrijem iako sam se trudio, pa me još i ismevaju.
Kupili danas Kafkin "Zamak". Sutra će ga uručimo. Valjda budući vlasnik neće da zalazi večeras na VC. Kad nije dosad...
"All I got is a red guitar, three chords, and the truth."
Danas se u knjizari setih da je Leptiric spomenula, Koliba - Vilijem Pol Jang.
Kad sam je spazio odmah sam je kupio.
Poruku je izmenio Cecara, 31.08.2009 u 23:06 Razlog: slika zaista nije potrebna
Meni je strogo zabranjeno da stavljam te u pesmu...
Bane Krstić
Danas sam kupio novi roman Tonija Parsonsa - Novi pocetak i knjigu Avanture nevaljale devojcice.
Danas dobio na poklon od mame novi roman Paula Koelja - Pobednik je sam, i bas sam srecan...
Iako nešto nisam pri novcu,naručila sam ''Samotnjaka'' od Ežena Joneskua.pročitala sam još pre nekliko meseci jedan,kratki prikaz o ovoj kjizi i citata koji kaže: ''.....jer u tridestpetoj čoveku je vreme da se povuče iz života..''To me je zaintrigitralo,isečem taj ''mikroprikaz'' iz novina,zalepim ga na korice F.M.D-ovih ''Zapisa iz podzemlja''i pošnem da razmišljam o toj reenici,tom komadu jedne Joneskuove misli i najzad naručim knjigu.
od sveg voća koje sam probala,najbolji ukus imala je dobrota