nikad ne gledam prvi post, jedino kad je nova tema pa mi se stranica jos nije preklopila.
Uvjek gledam Subjekt i o cemu se radi.
Znaci: Ovde je pitanje znamo li se smejati i ja sam pokazao na tvoju repliku da znam...![]()
![]()
nikad ne gledam prvi post, jedino kad je nova tema pa mi se stranica jos nije preklopila.
Uvjek gledam Subjekt i o cemu se radi.
Znaci: Ovde je pitanje znamo li se smejati i ja sam pokazao na tvoju repliku da znam...![]()
![]()
Ako već znaš,onda se potrudi da to nikad ne zaboraviš.
Život je lepši uz osmeh,želim ti puno radosti i smeha![]()
Don't tease me if you can't please me!
Smehpodmladjuje i zato koristm svaku dobru priliku da se nasmijem....evo i sad to cinim...
Nasmij se i ti malo...vjerojatno imas lep osmeh
Možda i nije najlepši,ali je sigurno od srca![]()
Don't tease me if you can't please me!
Od srca je i najljepsi.
Nije lepo kad se usiljeno smeje kao ovi ameri
Djevica - Budimo iskreni - Djevice nisu rođene za šale i viceve, čak i smijeh je teško izmamiti u slobodnijem obliku. Osjećaj manje vrijednosti i vječno pitanje zadovoljava li ili ne, koči Djevicu u opuštanju, a smijeh je, ne zaboravimo, rezultat umijeća opuštanja. Ozbiljnost je njena značajka koju teško otpušta čak i kada je smeta u životu.
au mani ga sad
[QUOTE=sekula;9493]Ovan - Ovnom vlada Mars i često je Zbog agresivnosti ovog planeta najzabavnije i najsmješnije, kad se zafrkava nekog drugog. Smijeh je glasan, neobuzdan, a takve su i šale, često okrutne. Jakog ega, Ovan ne prihvaća šalu na vlastiti račun,i to mu je osnovna mana što se smijeha tiče!
Ovo je tacno...sem jedne stvari...prihvatam salu i na svoj racun![]()